Skip to content

Account Manager

Nederland, Noord-Holland, AmsterdamAccount Management

Functieomschrijving

Ben jij klaar voor dé volgende stap in jouw carriere? Als Account Manager bij Team5pm ben je de ‘spin in het web’ binnen een dynamische Digital Video Agency. Samen met grote, (inter)nationale merken (denk aan: Prime Video, ANWB, Absolute Motors of KPN) realiseer je mooie projecten. In de ‘start-up naar scale-up’-achtbaan genaamd Team5pm krijg je veel verantwoordelijkheden en zorgen we ervoor dat jouw talent tot z’n recht komt. Klinkt dit jou als muziek in de oren? Dan moeten wij elkaar eens snel leren kennen!


Account Manager bij Team5pm

Wat doet een Account Manager bij Team5pm dan precies? Je werkt voor toffe klanten, in een intern klantteam. Als Account Manager neem je een centrale rol in binnen dit klantteam. Dit betekent dat je nauw samenwerkt met onze interne units bestaande uit Creatieven, Analisten, Strategen en Producers. Als eerste aanspreekpunt van de klant, neem je de lead, luister je naar hun behoeften en vertaal je deze naar een duidelijke briefing voor het team. Je bent enthousiast en houdt van plannen, daarmee weet jij het klantteam te motiveren en bewaak je de projectplanning. Als eindverantwoordelijke, zorg je dat alles binnen de vastgestelde budgetten blijft.

Team Account Management

Als Account Manager word je onderdeel van Team Account Management. Waar is Team Account Management verantwoordelijk voor? Dat onze opdrachtgevers ongelofelijk tevreden zijn met onze diensten! Door samen mooie projecten te realiseren, bouwen we aan fijne langetermijnrelaties met deze merken. We zijn de interne verbinding tussen de klant en teams. We werken voor de opbouw van nieuwe relaties samen met Business Development en voor de uitbouw van bestaande relaties met onze Strategen. Team Account is eindverantwoordelijk voor de planning en het budget binnen lopende projecten. Er is veel ruimte om de functie zelf invulling te geven, met korte beslislijnen. 


Meer weten over hoe het is om onderdeel te zijn van Team Account Management? Lees dan hier het interview met twee van onze toppers: Lisa en Roos!

Hello! We’re #Team5pm

YouTube is hét snelst groeiende marketingkanaal. In 2018 is Team5pm opgericht als het eerste full-service YouTube Agency. Door jarenlange ervaring en het gebruik van data en research weten wij hoe YouTube werkt, én hoe we dit het beste kunnen inzetten voor onze klanten. Van strategie tot contentcreatie en distributie: we helpen onze klanten aan succes in elke fase van de videofunnel. Lees hier in onze Teamguide alles over Team5pm, onze (inter)nationale klanten en je geweldige nieuwe collega’s!


Waar zijn wij naar op zoek?

Onze droom Account Manager…

➤ Heeft ervaring met het bereiken van de ultieme klanttevredenheid. Je werkt nu zo’n twee jaar als Account Manager of in een vergelijkbare functie;

➤ Is bekend of heeft affiniteit met de mediawereld en heeft zin om zich te verdiepen in YouTube;

➤ Spreekt vloeiend Nederlands en goed Engels;

➤ Weet wat erbij komt kijken om samen met een team een goed eindresultaat neer te zetten. Je bewaakt deadlines en houdt in de gaten of iedereen beschikt over wat ‘ie nodig heeft. Om zo de kwaliteit van het project te waarborgen.

Vereisten

.

of

Perks on perks on perks!

1. Je mentaal goed voelen

Ons People & Culture Team investeert in mentaal welzijn! Maak gebruik van OpenUp en doe mee aan waardevolle trainingen.

2. Leren én groeien

Continue aandacht voor persoonlijke ontwikkeling door cursussen, trainingen en sprekers. Eigen suggesties zijn altijd welkom!

3. Gezelligheid

We ontspannen met elkaar. Met legendarische theme parties, borrels met onze onmisbare rookmachine en gezellige weekendjes weg.

4. Lunch, snacks & borrels

Een goed gevulde koelkast, healthy snacks en vergeet onze office-bar niet; met eigen Team5pm biertjes.

5. Starbucks á la Team5pm

Voor al je amsterdam-approved havercappu's ;-)

6. Sparen voor later

Per direct 2% opbouw over brutoloon bij BrandNewDay. Verhoog dit percentage als je wil!

7. Go abroad!

Ontdek de wereld met Team5pm. Werk bijvoorbeeld bij ons kantoor in Kaapstad!

8. Coole gadgets

Wij zorgen dat jij jouw werk goed kan uitvoeren, daar is een Macbook onderdeel van.

9. Wij betalen jouw belletjes

Abonnementskosten kunnen gedeclareerd worden tot een bedrag van €50,- (netto) per maand.

10. Onbeperkt vakantie

Neem zo veel vakantie op, als je nodig hebt. Wij vertrouwen op ieders eigen verantwoordelijkheid.

11. Home is where the office is

Ga met plezier naar je werk. Ons kantoor is een fijne plek waar je jezelf kan zijn.

12. Van A naar B

Wij zorgen dat je naar kantoor kunt komen; middels een Swapfiets, ov of een nieuw paar sneakers.