Skip to content

Account Manager

Nederland, Noord-Holland, AmsterdamAccount Management

Functieomschrijving

Heb jij zin om direct met grote internationale merken als Prime Video, ANWB, Castrol of Gamma aan tafel te zitten? Lijkt het jou tof om je te verdiepen in alle mogelijkheden van YouTube, en mee te denken op welke manier merken dit kanaal in kunnen zetten?

En oja...ben jij gewoon een heel goede Account Manager?

Ja? Dan moet wij elkaar snel leren kennen!

Hello! We’re #team5pm
YouTube is hét snelst groeiende marketingkanaal. In 2018 is Team5pm opgericht als het eerste full-service YouTube Agency. Door jarenlange ervaring en het gebruik van data en research weten wij hoe YouTube werkt, én hoe we dit het beste kunnen inzetten voor onze klanten. Van strategie tot contentcreatie en distributie: we helpen onze klanten aan succes in elke fase van de videofunnel. Lees onderaan deze pagina in onze Teamguide alles over Team5pm, onze (inter)nationale klanten en je geweldige nieuwe collega’s!Team Account Management

Team Account Management is er verantwoordelijk voor dat onze opdrachtgevers ongelooflijk tevreden met onze diensten zijn. Door samen mooie projecten te realiseren, bouwen we aan langetermijnrelaties met onze opdrachtgevers. We zijn de interne verbinding tussen de klant en teams. We werken voor de opbouw van nieuwe relaties samen met Business Development en voor de uitbouw van bestaande relaties met onze Strategen. Team Account is eindverantwoordelijk voor de planning en het budget binnen lopende projecten. Het is een overzichtelijk team, met veel ruimte om de functie zelf invulling te geven en met korte beslislijnen.

Account Manager bij Team5pm

Onze Account Manager verdiept zich in het klantportfolio: je bouwt in samenwerking met de strategen nieuwe relaties op en bestaande klantrelaties uit. Je bent het eerste aanspreekpunt van de klant: jij neemt de lead, je luistert naar de klant en weet vervolgens hun behoeften te vertalen naar een duidelijke briefing voor het team. Je weet het klantteam, bestaande uit onder andere Creatieven, Analisten, Strategen en Producers, te enthousiasmeren. Jij bewaakt de projectplanning en bent eindverantwoordelijk dat alles binnen de vastgestelde budgetten blijft.

Waar zijn wij naar op zoek?

Je werkt nu al zo’n vier jaar als Account Manager en weet hoe jij de ultieme klanttevredenheid moet bereiken. Idealiter ben je bekend in de mediawereld en heb je zin om je te verdiepen in YouTube. Je weet wat erbij komt kijken om met een team het gewenste eindresultaat te bereiken: je bewaakt deadlines en houdt in de gaten of iedereen heeft wat ie nodig heeft om de kwaliteit te kunnen waarborgen. Voor ons internationale portfolio is het belangrijk dat je naast in het Nederlands, ook vloeiend in het Engels communiceert. 

Wat krijg je daarvoor terug?

Een baan bij een no-nonsens YouTube agency. We houden niet zo van gedoe, wel van eigen initiatief en verantwoordelijkheid. Ook van veel proberen en snel leren. We drinken graag een drankje aan onze bar. We houden niet van stilstand, maar staan wel graag stil bij onze successen. We geloven dat het succes van Team5pm direct afhankelijk is van jouw ontwikkeling. Er is veel ruimte voor feedback en persoonlijke groei. Ontwikkeling is bij ons niet vrijblijvend: we verwachten dat je zin hebt om stappen te maken.

Vereisten

Voorwaarden

We zorgen dat jij krijgt wat je nodig hebt om optimaal te presteren! En hierbij kijken we verder dan alleen een mooi salaris of een macbook. We willen ook dat je genoeg vrije tijd hebt om te ontspannen en weer kan opladen. Hierbij geven we iedereen veel eigen verantwoordelijkheid. Bekijk hier onze Teamguide om te zien hoe wij tegen werk aankijken.