Skip to content

Strateeg

Nederland, Noord-Holland, AmsterdamStrategy

Functieomschrijving

Wil jij samenwerken met grote (inter)nationale merken als Playstation, Prime Video, Pokerstars en KPN om tot een op maat gemaakte YouTube-strategie te komen? Lijkt het je uitdagend en leuk om de marktontwikkelingen in de gaten te houden en deze te vertalen naar strategie? En heb jij affiniteit met media en YouTube? Dan moeten wij elkaar snel leren kennen!

Strateeg bij Team5pm

Als strateeg bij Team5pm werk je met internationale accounts. Jij hebt direct contact met de klant en ontwikkelt op maat gemaakte YouTube-strategieën. Jij bent verantwoordelijk voor het succes van deze strategieën: je spart met de klant over de behoeftes en vertaalt deze naar strategische stappen. Je schrijft YouTube-strategieën en brieft de studio met producties. Daarnaast ben jij samen met jouw team van YouTube experts voortdurend op zoek naar mogelijkheden en marktontwikkelingen om strategieën te verbeteren en waar mogelijk aan te scherpen.

Hello! We’re #team5pm

YouTube is hét snelst groeiende marketingkanaal. In 2018 is Team5pm opgericht als het eerste full-service YouTube Agency. Door jarenlange ervaring en het gebruik van data en research weten wij hoe YouTube werkt, én hoe we dit het beste kunnen inzetten voor onze klanten. Van strategie tot contentcreatie: we helpen onze klanten aan succes in elke fase van de videofunnel. Lees in onze TeamGuide alles over Team5pm, onze (inter)nationale klanten en je geweldige nieuwe collega’s!


Benieuwd naar ons gave kantoor? Bekijk dan de office tour op onze Instagram! 👇


Team Strategy

Team Strategy helpt de klanten van Team5pm bij het bereiken van hun doelen via het YouTube-platform. Het team bundelt hun expertise over bepaalde producten en diensten om tot een op maat gemaakte YouTube-strategie te komen. Team Strategy streeft ernaar om een onvervangbare strategische partner te zijn voor de klanten van Team5pm.

Waar zijn wij naar op zoek?

Je hebt minimaal twee jaar relevante werkervaring binnen de mediawereld en hebt affiniteit met media en/of YouTube. Het lijkt jou een uitdaging om in samenwerking met de klant tot een op maat gemaakte YouTube-strategie te komen en samen resultaten te boeken. Je bent in staat om het overzicht te behouden en de voortgang van het project te controleren. Je vreest niet voor datagedreven onderzoek. Daarnaast houd jij voortdurend de markt in de gaten en heb jij een gevoel voor kansen. Deze mogelijkheden weet jij te vertalen naar strategie. Ten slotte ben jij communicatief sterk en beschik jij over analytisch vermogen en uiteraard zelfreflectie.

Wat krijg je daarvoor terug?

Een baan bij een no-nonsens YouTube agency. We houden niet zo van gedoe, wel van eigen initiatief en verantwoordelijkheid. Ook van veel proberen en snel leren. We drinken graag een drankje aan onze bar. We houden niet van stilstand, maar staan wel graag stil bij onze successen. We geloven dat het succes van Team5pm direct afhankelijk is van jouw ontwikkeling. Er is veel ruimte voor feedback en persoonlijke groei. Ontwikkeling is bij ons niet vrijblijvend: we verwachten dat je zin hebt om stappen te maken.

Vereisten

Voorwaarden

We zorgen dat jij krijgt wat je nodig hebt om optimaal te presteren! En hierbij kijken we verder dan alleen een mooi salaris of een macbook. We willen ook dat je genoeg vrije tijd hebt om te ontspannen en weer kan opladen. Hierbij geven we iedereen veel eigen verantwoordelijkheid. Bekijk hier onze Teamguide om te zien hoe wij tegen werk aankijken!

of