Skip to content

Strategy & New Business Manager

Nederland, Noord-Holland, AmsterdamSales

Functieomschrijving

Vind jij ook dat YouTube niet mag ontbreken in een impactvolle media-strategie? Lijkt het je tof om hierover inhoudelijk met potentiële klanten om tafel te mogen? Durf jij het aan om in de voorhoede van onze organisatie te spelen, waar jouw acties een directe impact hebben?

En oja...ben jij gewoon heel goed in new business en je eigen agenda met afspraken vullen?

Ja? Dan moeten wij elkaar snel leren kennen!

Hello! We’re #team5pm

YouTube is hét snelst groeiende marketingkanaal. In 2018 is Team5pm opgericht als het eerste full-service YouTube Agency. Door jarenlange ervaring en het gebruik van data en research weten wij hoe YouTube werkt, én hoe we dit het beste kunnen inzetten voor onze klanten. Van strategie tot contentcreatie: we helpen onze klanten aan succes in elke fase van de video funnel. Lees onderaan deze pagina in onze Teamguide alles over Team5pm, onze (inter)nationale klanten en je geweldige nieuwe collega’s!


Team Strategy & New Business

YouTube is niet meer weg te denken uit het huidige medialandschap. Het is een steady ontwikkeling dat er een steeds groter gedeelte van het mediabudget naar YouTube-marketing gaat. Het team Strategy & New Business is verantwoordelijk voor het identificeren en in contact komen met nieuwe klantgroepen in binnen- en buitenland. Het is een overzichtelijk team, met veel ruimte voor eigen input en korte beslislijnen.

Strategy & New Business Manager bij Team5pm

De Strategy & New Business Manager waar wij naar op zoek zijn adviseert klanten hoe zij hun positie op YouTube kunnen claimen en uitbouwen. Je kent de mogelijkheden voor deze klantgroep op YouTube en gaat met hen in gesprek over een vernieuwende en resultaatgerichte strategie. Jij bent hierbij een volwaardige gesprekspartner die op een strategische level met onze nieuwe opdrachtgevers kan meedenken, en hen kan meenemen op welke manier YouTube binnen de bestaande marketingstrategie kan passen. Tot slot draag je bij aan de continue standaardisering en verbetering van bestaande proposities en denk je mee over nieuwe proposities.

Waar zijn wij naar op zoek?

Je werkt nu zo’n drie jaar in de mediawereld en weet wat erbij komt kijken om new business te genereren. Je bent eraan toe om in een meer inhoudelijke rol met grote (inter)nationale klanten om tafel te mogen. Je bent bereid een risico te nemen, omdat je weet dat dat soms nodig is om een succes te behalen. Je vindt het leuk als er iets op het spel staat, bent resultaatgericht en in staat om door goed te luisteren klantwensen te identificeren.

Wat krijg je daarvoor terug?

Een baan bij een no-nonsense YouTube agency. We houden niet zo van gedoe, wel van eigen initiatief en verantwoordelijkheid. Ook van veel proberen en snel leren. We gooien regelmatig onze bar open. We houden niet van stilstand, maar staan wel graag stil bij onze successen.

We geloven dat het succes van Team5pm direct afhankelijk is van jouw ontwikkeling. Er is veel ruimte voor feedback en persoonlijke groei. Ontwikkeling is bij ons niet vrijblijvend: we verwachten dat je zin hebt om stappen te maken.

Vereisten

Voorwaarden

We zorgen dat jij krijgt wat je nodig hebt om optimaal te presteren! En hierbij kijken we verder dan alleen een mooi salaris of een macbook. We willen ook dat je genoeg vrije tijd hebt om te ontspannen en weer kan opladen. Hierbij geven we iedereen veel eigen verantwoordelijkheid. Bekijk hier onze Teamguide om te zien hoe wij tegen werk aankijken.


Enthousiast geworden?

Als je vragen hebt, mag je altijd even een appje sturen naar +316 183 132 78. Direct reageren? Stuur een bericht naar recruitment@team5pm.com. Heb je geen uitgebreid cv á la minute klaarliggen? Geen probleem! Als jouw LinkedIn profiel een beter beeld geeft van wie jij bent, voel je vrij om deze te sturen. Het enige wat voor ons telt, is dat we meer over jou te weten komen en enthousiast worden om jou te ontmoeten!

of