Skip to content

Account Executive

Nederland, Noord-Holland, AmsterdamAccount Management

Functieomschrijving

Klinkt werken voor mooie, (inter)nationale merken (denk: Prime Video, ANWB, Absolute Motors of KPN) jou als muziek in de oren? Wil je meer leren over de wondere wereld van YouTube en hoe je de mogelijkheden van het platform succesvol inzet? Als Account Executive draag je écht bij aan het succes van de klant op YouTube, hoe vet is dat?! Eens? Dan moet wij elkaar snel leren kennen!


Team Account Management

Als Account Executive word je onderdeel van Team Account Management. Waar is Team Account Management verantwoordelijk voor? Dat onze opdrachtgevers ongelofelijk tevreden zijn met onze diensten! Door samen mooie projecten te realiseren, bouwen we aan fijne langetermijnrelaties met deze merken. We zijn de interne verbinding tussen de klant en teams. We werken voor de opbouw van nieuwe relaties samen met Business Development en voor de uitbouw van bestaande relaties met onze Strategen. Team Account is eindverantwoordelijk voor de planning en het budget binnen lopende projecten. Er is veel ruimte om de functie zelf invulling te geven, met korte beslislijnen.

Meer weten over hoe het is om onderdeel te zijn van Team Account Management? Lees dan hier het interview met twee van onze toppers: Lisa en Roos!


Hello! We’re #team5pm

YouTube is hét snelst groeiende marketingkanaal. In 2018 is Team5pm opgericht als het eerste full-service YouTube Agency. Door jarenlange ervaring en het gebruik van data en research weten wij hoe YouTube werkt, én hoe we dit het beste kunnen inzetten voor onze klanten. Van strategie tot contentcreatie en distributie: we helpen onze klanten aan succes in elke fase van de videofunnel. Lees onderaan deze pagina in onze Teamguide alles over Team5pm, onze (inter)nationale klanten en je geweldige nieuwe collega’s!


Account Executive bij Team5pm

Wat doet een Account Executive dan precies? Als Account Executive bij Team5pm werk je voor mooie klanten als Rabobank, PostNL en Castrol. Je wordt écht onderdeel van het Account Management team, waarbij je ondersteunt met de operationele taken. Dit betekent ook dat je meegroeit met onze organisatie naar een rol als Account Manager in de toekomst. De functie heeft dus een tal van doorgroeimogelijkheden; zowel op lokaal als internationaal vlak! Een Account Executive bij Team5pm is good with numbers en houdt van plannen. Je stelt realistische begrotingen en planningen op voor projecten. Daarbij zorg je dat de deadlines worden gehaald. Binnen zo’n project, houd je vervolgens overzicht over de interne teams die hierbij betrokken zijn.


Waar zijn wij naar op zoek?

Onze droom Account Executive…

➤ Heeft een ‘hands-on’ mentaliteit. Je houdt van aanpakken!

➤ Is sociaal en kan met verschillende mensen binnen Team5pm goed schakelen.

➤ Hecht waarde aan structuur en gaat gestructureerd te werk.

➤ Spreekt de Nederlandse taal vloeiend en heeft (minimaal) een HBO-denkniveau.

➤ Heeft al wat ervaring met het managen van projecten.

➤ Heb je al een jaar bij een Digital Agency gewerkt? Dan zou dat mooi zijn meegenomen.


Wat krijg je daarvoor terug?
Een baan bij een no-nonsens YouTube agency. We houden niet zo van gedoe, wel van eigen initiatief en verantwoordelijkheid. Ook van veel proberen en snel leren. We drinken graag een drankje aan onze bar. We houden niet van stilstand, maar staan wel graag stil bij onze successen. We geloven dat het succes van Team5pm direct afhankelijk is van jouw ontwikkeling. Er is veel ruimte voor feedback en persoonlijke groei. Ontwikkeling is bij ons niet vrijblijvend: we verwachten dat je zin hebt om stappen te maken.

Vereisten

Voorwaarden

We zorgen dat jij krijgt wat je nodig hebt om optimaal te presteren! En hierbij kijken we verder dan alleen een mooi salaris of een macbook. We willen ook dat je genoeg vrije tijd hebt om te ontspannen en weer kan opladen. Hierbij geven we iedereen veel eigen verantwoordelijkheid. Bekijk hier onze Teamguide om te zien hoe wij tegen werk aankijken.

of