Skip to content

Content Marketeer Stagiair(e)

Nederland, Noord-Holland, AmsterdamStages

Functieomschrijving

Wij zijn dé YouTube Agency en zoeken iemand die ons kan helpen om deze boodschap bij potentiële klanten en medewerkers over te brengen. Wil jij content maken voor onze socials en website? Maar vooral: heb je zin om veel te leren op het gebied van leadgeneratie en andere marketingactiviteiten?  En....ben jij een enthousiaste student? Ja? Dan moeten wij elkaar snel leren kennen!

Hello! We're #Team5pm

YouTube is hét snelst groeiende marketingkanaal. In 2018 is Team5pm opgericht als het eerste full-service YouTube Agency. Door jarenlange ervaring en het gebruik van data en research weten wij hoe YouTube werkt, én hoe we dit het beste kunnen inzetten voor onze klanten. Van strategie tot contentcreatie: we helpen onze klanten aan succes in elke fase van de videofunnel. 


Bekijk hier onze Teamguide om te zien hoe wij tegen werk aankijken!

Stage lopen bij Team5pm


Team Marketing

Het is de verantwoordelijkheid van het marketingteam om de expertrol als dé YouTube Agency te claimen. Ze zijn in de breedste zin verantwoordelijk voor de opbouw en het verder uitbouwen van het merk Team5pm. Daarbij richten ze zich enerzijds op het bereiken van potentiële nieuwe klanten. Denk aan: hoe zorg je bijvoorbeeld dat we de aandacht trekken van de marketing manager van dat internationale automerk? Anderzijds probeert het marketingteam om Team5pm onder de aandacht te brengen bij potentiële nieuwe collega’s: hoe zorgen we dat getalenteerde mensen bij ons komen werken? Meer weten over team marketing? Check onze blog 'meet the marketing team'!

Content Marketeer Stagiair(e) bij Team5pm 

Als Content Marketeer Stagiair(e) help je ons om ons verhaal aan de buitenwereld te laten zien en potentiële klanten en medewerkers te bereiken. Je bent volwaardig lid van ons marketingteam en gaat aan de slag met het bedenken en creëren van content op onze verschillende platformen: Instagram, LinkedIn, onze website en meer!

Je zorgt dat we backstage materiaal van onze producties hebben, je bedenkt en maakt een virale Instagram reel om onze volgers te laten zien hoe gaaf het is om bij Team5pm te werken en zorgt dat onze blogs over YouTube bij potentiële klanten terechtkomen. Daarnaast kan je meehelpen met het genereren van leads door bijvoorbeeld het helpen opzetten van een webinar. Kortom; veel creatieve vrijheid en variatie!

Wij willen dat jouw stage een periode wordt waarin je ons bedrijf, maar ook jezelf leert kennen en daarom is er veel ruimte voor jouw eigen ingeving binnen deze stage.

Waar zijn wij naar op zoek?

➤ Je zit in je 3e of 4e jaar van een opleiding gericht op communicatie, marketing of commerciële economie;

➤ Je bent een enthousiaste student en weet precies wat de laatste trends en hits zijn in marketing;

➤ Je kunt makkelijk en snel schakelen tussen bedenken, opzetten en verbeteren;

➤ Je vindt het leuk om mee te denken aan onze constant ontwikkelende (social) media strategie en voert dit daarna ook uit;

➤ Je bent proactief, weet deadlines goed voor te bereiden en krijgt het team hierin mee (maar vindt het ook leuk om van ons te leren).

Wat krijg je daarvoor terug?

Een stage bij een no-nonsens YouTube agency. We houden niet zo van gedoe, wel van eigen initiatief en verantwoordelijkheid. Ook van veel proberen en snel leren. We drinken graag een drankje aan onze bar. We houden niet van stilstand, maar staan wel graag stil bij onze successen.

We geloven dat het succes van Team5pm direct afhankelijk is van jouw ontwikkeling. Er is veel ruimte voor feedback en persoonlijke groei. Ontwikkeling is bij ons niet vrijblijvend: we verwachten dat je zin hebt om stappen te maken.

Vereisten

In het kort

➤ Bij: Team5pm;

➤ Vanaf: Per september, kan eventueel eerder starten;

➤ Duur: Vanaf 3 maanden, graag meer;

➤ Voor: 32/40 uur per week;

➤ Taal: Nederlands en Engels;

➤ Soort stage: Communicatie / Commerciële economie / (online/ digital) marketing.

Perks on perks on perks!

1. Je mentaal goed voelen

Ons People & Culture Team investeerd in mentaal welzijn! Maak gebruik van OpenUp en doe mee aan waardevolle trainingen.

2. Leren én groeien

Continue aandacht voor persoonlijke ontwikkeling door cursussen, trainingen en sprekers. Eigen suggesties zijn altijd welkom!

3. Gezelligheid

We ontspannen met elkaar. Met legendarische theme parties, borrels met onze onmisbare rookmachine en gezellige weekendjes weg.

4. Lunch, snacks & borrels

Een goed gevulde koelkast, healthy snacks en vergeet onze office-bar niet; met eigen Team5pm biertjes.

5. Starbucks á la Team5pm

Voor al je amsterdam-approved havercappu's ;-)

6. Sparen voor later

Per direct 2% opbouw over brutoloon bij BrandNewDay. Verhoog dit percentage als je wil!

7. Go abroad!

Ontdek de wereld met Team5pm. Werk bijvoorbeeld bij ons kantoor in Kaapstad!

8. Cool gadgets

Wij zorgen dat jij jouw werk goed kan uitvoeren, daar is een Macbook onderdeel van.

9. Wij betalen jouw belletjes

Abonnementskosten kunnen gedeclareerd worden tot een bedrag van €50,- (netto) per maand.

10. Onbeperkt vakantie

Neem zo veel vakantie op, als je nodig hebt. Wij vertrouwen op ieders eigen verantwoordelijkheid.

11. Home is where the office is

Ga met plezier naar je werk. Ons kantoor is een fijne plek waar je jezelf kan zijn.

12. Van A naar B

Wij zorgen dat je naar kantoor kunt komen; middels een Swapfiets, ov of een nieuw paar sneakers.