Skip to content

Content Marketeer Stagiair(e)

Nederland, Noord-Holland, AmsterdamStages

Functieomschrijving


Wij zijn dé YouTube Agency en zoeken iemand die ons kan helpen om deze boodschap bij potentiële klanten en medewerkers over te brengen. Wil jij content maken voor onze socials en website? Maar vooral: heb je zin om veel te leren op het gebied van leadgeneratie en andere marketingactiviteiten?

En....ben jij een enthousiaste student?

Ja? Dan moeten wij elkaar snel leren kennen!

HELLO! WE'RE #TEAM5PM

YouTube is hét snelst groeiende marketingkanaal. In 2018 is Team5pm opgericht als het eerste full-service YouTube Agency. Door jarenlange ervaring en het gebruik van data en research weten wij hoe YouTube werkt, én hoe we dit het beste kunnen inzetten voor onze klanten. Van strategie tot contentcreatie: we helpen onze klanten aan succes in elke fase van de videofunnel. Lees hier alles over Team5pm, onze (inter)nationale klanten en je geweldige nieuwe collega’s!


STAGE LOPEN BIJ TEAM5PM


TEAM MARKETING

Het is de verantwoordelijkheid van het marketingteam om de expertrol als dé YouTube Agency te claimen. Ze zijn in de breedste zin verantwoordelijk voor de opbouw en het verder uitbouwen van het merk Team5pm. Daarbij richten ze zich enerzijds op het bereiken van potentiële nieuwe klanten. Denk aan: hoe zorg je bijvoorbeeld dat we de aandacht trekken van de marketing manager van dat internationale automerk? Anderzijds probeert het marketingteam om Team5pm onder de aandacht te brengen bij potentiële nieuwe collega’s: hoe zorgen we dat getalenteerde mensen bij ons komen werken?

CONTENT MARKETEER STAGIAIR(E) BIJ TEAM5PM 

Als Content Marketeer Stagiair(e) help je ons om ons verhaal aan de buitenwereld te laten zien en potentiële klanten en medewerkers te bereiken. Je bent volwaardig lid van ons marketingteam en gaat aan de slag met het bedenken en creëren van content op onze verschillende platformen: Instagram, LinkedIn, onze website en meer!

Je zorgt dat we backstage materiaal van onze producties hebben, je bedenkt en maakt een virale Instagram reel om onze volgers te laten zien hoe gaaf het is om bij Team5pm te werken en zorgt dat onze blogs over YouTube bij potentiële klanten terechtkomen. Daarnaast kan je meehelpen met het genereren van leads door bijvoorbeeld het helpen opzetten van een webinar. Kortom; veel creatieve vrijheid en variatie!

Wij willen dat jouw stage een periode wordt waarin je ons bedrijf, maar ook jezelf leert kennen en daarom is er veel ruimte voor jouw eigen ingeving binnen deze stage.

Waar zijn wij naar op zoek?

Je zit in je derde of vierde jaar van een opleiding gericht op communicatie, marketing of commerciële economie. Je bent een enthousiaste student en weet precies wat de laatste trends en hits zijn in marketing. Daarnaast kun je makkelijk en snel schakelen tussen bedenken, opzetten en verbeteren. Je vindt het leuk om mee te denken aan onze constant ontwikkelende (social) media strategie en voert dit daarna ook uit. Oftewel: je bent proactief, weet deadlines goed voor te bereiden en krijgt het team hierin mee (maar vindt het ook leuk om van ons te leren).

Wat krijg je daarvoor terug?

Een stage bij een no-nonsens YouTube agency. We houden niet zo van gedoe, wel van eigen initiatief en verantwoordelijkheid. Ook van veel proberen en snel leren. We drinken graag een drankje aan onze bar. We houden niet van stilstand, maar staan wel graag stil bij onze successen.

We geloven dat het succes van Team5pm direct afhankelijk is van jouw ontwikkeling. Er is veel ruimte voor feedback en persoonlijke groei. Ontwikkeling is bij ons niet vrijblijvend: we verwachten dat je zin hebt om stappen te maken.Vereisten

In het kort

Bij: Team5pm

Vanaf: Per september, kan eventueel eerder starten 

Duur: Vanaf 3 maanden, graag meer

Voor: 32/40 uur per week

Taal: Nederlands en Engels 

Soort stage: Communicatie / Commerciële economie / (online/ digital) marketing