Skip to content

Content Stagiair

Nederland, Noord-Holland, AmsterdamStages

Functieomschrijving

Heb jij al uren video’s bekeken op YouTube en heb je nu de ambitie om zelf de allerbeste en meest bekeken video’s te maken op YouTube? Dan ben je bij Team5pm aan het goede adres. Wij zoeken een stagiaire die het Creatives team gaat ondersteunen bij verschillende YouTube producties; van Legends of Gaming voor KPN en De Knop voor Prime Video tot aan Explainer video’s voor Andrélon en How-to video’s voor Gamma. Samen met het team leer je in deze stage invulling te geven aan nieuwe formats en video concepten. 

Dit zijn wij

Wij zijn Team5pm: een YouTube Marketing Agency. Wij helpen uitgevers en merken aan meer succes op YouTube. We zorgen voor meer views, kijktijd, advertentieomzet, leads en conversies. Daarnaast zijn wij een YouTube first productiestudio in hartje Amsterdam.We zijn gespecialiseerd in het genereren van watchtime op YouTube. We maken video’s voor merken, en die mensen graag willen zien. Omdat ze een oplossing zijn voor een probleem of behoefte. Soms in een typische help video, en soms in een vette entertainende serie zoals Legends of Gaming.

Wat ga je doen?

Als Creative stagiair(e) ben je een volwaardig lid van het team. Je assisteert bij het bedenken van inhoud, vorm en opbouw voor verschillende soorten YouTube video’s. Je bedenkt de ene keer challenges binnen games voor Legens of Gaming en schrijft dan weer pakkende presentatieteksten over het bouwen van een schutting voor Gamma. Je houdt jezelf en het team daarnaast dagelijks op de hoogte van nieuwe content (trends) op YouTube. Je assisteert tijdens de draaidagen waar je kan en leert zo over de verschillende facetten van video creatie en productie. Tot slot help je tijdens de postproductie fase van een project met thumbnail design of het bedenken/monteren van YouTube shorts. 

Zoeken wij jou?!

Wij zoeken een enthousiaste selfstarter die van aanpakken weet. Je bent creatief en goed met (Nederlandse) taal. Je durft je ideeën te verkondigen en werkt graag in een team. Je hebt affiniteit met YouTube en zin om nieuwe ideeën onder begeleiding van het Creatives team uit te werken. Je hebt geen 9-5 mentaliteit en vindt het prima om in de drukke draaiperiodes wat langer te blijven, en dat daarna weer te compenseren. 

Op een rijtje: 

Je doet een relevante MBO, HBO of WO-studie 

Je bent bekend met het YouTube gaming landschap (nationaal en/of internationaal)

Je hebt een hoge kwaliteitsstandaard

Je vindt het geen probleem om naar Amsterdam reizen

Het is een pré als je ervaring hebt met Adobe Photoshop

Je bezit een gezonde dosis media-ambitie

Je bent snel, creatief en je kunt intensief samenwerken in een gemotiveerd team

Je houdt van gezelligheid!

Wat bieden wij?

Wij bieden je een superfijne stageplek met enorm veel zelfstandigheid en verantwoordelijkheid

Werken op topniveau en voor een miljoenen publiek

Je bouwt professionele ervaring op bij een nieuw bureau en wordt begeleid door echte experts

Ons pand zit in hartje Amsterdam en is dus goed bereikbaar met het openbaar vervoer (of de fiets!)

Geen koffie-haal-stage dus, maar een echte meewerk stage met genoeg ruimte voor lol

Elke dag een lekkere lunch!

En een goede beloning voor uitmuntend werk, logisch!

Vereisten

In ’t kort:

Bij: Team5pm

Vanaf: september 2022

Duur: minimaal 3 maanden, graag meer

Voor: 32/40 uur per week

Soort stage: Video / Media / Content / Social 

Opleidingsniveau: MBO/HBO/WO

Vergoeding: €300 bruto bij fulltime stage