Skip to content

Dutch Copywriter (South Africa, Cape Town)

Kaapstad, West-Kaap, Zuid-AfrikaSouth-Africa

Functieomschrijving

TEAM5PM GOES CAPE TOWN  

En we zijn op zoek naar jou!


Team5PM breidt uit naar Zuid Afrika! Deze full-service YouTube-agency uit Nederland heeft zich onlangs gevestigd in Zweden en Duitsland. Groot durven dromen zit in ons DNA en dat zal in het komende jaar resulteren in meer internationale avonturen door het openen van een nieuw kantoor in Kaapstad. We hebben jou nodig om samen een geweldig team op te bouwen in de Moederstad. We moeten elkaar snel leren kennen!


COPYWRITER

Voor ons nieuwe kantoor in Kaapstad zijn we op zoek naar tekstschrijvers. Voor deze positie vragen we om ervaring in copywriting en dat je zowel vloeiend Nederlands als Engels spreekt. We zijn op zoek naar een schrijver die kennis heeft van SEO keywords voor het schrijven van video scripts voor content op YouTube. De scripts zijn vaak informatief, maar het is aan jou om die scripts spannender en boeiender te maken. Wil jij werken voor mooie internationale merken? Wil jij je verdiepen in onze expertise en onze video's, en weet jij dit op papier te krijgen? En vind je het bovendien geweldig om een goede copywriter te zijn? Als het antwoord een dikke vette 'JA' is, dan moeten we elkaar maar eens leren kennen!


WE ARE TEAM5PM

YouTube is hét snelst groeiende marketingkanaal. In 2018 is Team5pm opgericht als het eerste full-service YouTube Agency. Door jarenlange ervaring en het gebruik van data en research weten wij hoe YouTube werkt, én hoe we dit het beste kunnen inzetten voor onze klanten. Van strategie tot contentcreatie: we helpen onze klanten aan succes in elke fase van de video funnel. Lees hier alles over Team5pm, onze (inter)nationale klanten en je geweldige nieuwe collega’s!


SEO COPYWRITER BIJ TEAM5PM

Als Copywriter ben je verantwoordelijk voor de inhoud van diverse projecten. Je hebt een passie voor online content en aantoonbare ervaring met het schrijven van scripts. Je hebt een hoge kwaliteitsstandaard en weet wat online scoort.

Vereisten

WAT HEEFT TEAM5PM TE BIEDEN?

Een once in a lifetime kans om deel uit te maken van iets dat NU begint. Iets dat je samen met onze Managing Director van de grond af aan gaat opbouwen. Het is een baan bij een no-nonsens YouTube agency. We houden niet zo van gedoe, wel van eigen initiatief en verantwoordelijkheid. Ook van veel proberen en snel leren. We drinken graag een drankje aan onze bar. We houden niet van stilstand, maar staan wel graag stil bij onze successen. We geloven dat het succes van Team5pm direct afhankelijk is van jouw ontwikkeling. Er is veel ruimte voor feedback en persoonlijke groei. Ontwikkeling is bij ons niet vrijblijvend: we verwachten dat je zin hebt om stappen te maken.

of

Perks on perks on perks!

1. Je mentaal goed voelen

Ons People & Culture Team investeert in mentaal welzijn! Maak gebruik van OpenUp en doe mee aan waardevolle trainingen.

2. Leren én groeien

Continue aandacht voor persoonlijke ontwikkeling door cursussen, trainingen en sprekers. Eigen suggesties zijn altijd welkom!

3. Gezelligheid

We ontspannen met elkaar. Met legendarische theme parties, borrels met onze onmisbare rookmachine en gezellige weekendjes weg.

4. Lunch, snacks & borrels

Een goed gevulde koelkast, healthy snacks en vergeet onze office-bar niet; met eigen Team5pm biertjes.

5. Starbucks á la Team5pm

Voor al je amsterdam-approved havercappu's ;-)

6. Sparen voor later

Per direct 2% opbouw over brutoloon bij BrandNewDay. Verhoog dit percentage als je wil!

7. Go abroad!

Ontdek de wereld met Team5pm. Werk bijvoorbeeld bij ons kantoor in Kaapstad!

8. Coole gadgets

Wij zorgen dat jij jouw werk goed kan uitvoeren, daar is een Macbook onderdeel van.

9. Wij betalen jouw belletjes

Abonnementskosten kunnen gedeclareerd worden tot een bedrag van €50,- (netto) per maand.

10. Onbeperkt vakantie

Neem zo veel vakantie op, als je nodig hebt. Wij vertrouwen op ieders eigen verantwoordelijkheid.

11. Home is where the office is

Ga met plezier naar je werk. Ons kantoor is een fijne plek waar je jezelf kan zijn.

12. Van A naar B

Wij zorgen dat je naar kantoor kunt komen; middels een Swapfiets, ov of een nieuw paar sneakers.