Skip to content

Growth Specialist

Nederland, Noord-Holland, AmsterdamGrowth (Channel Management)

Functieomschrijving

Heb jij zin om voor vette (inter)nationale merken als Amazon, PokerStars, KPN en GAMMA aan de slag te gaan? Ga jij hen helpen bij het uitdragen van hun boodschap op YouTube? Lijkt het jou leerzaam om in de cijfers terug te zien hoe jouw ideeën presteren en dit direct te communiceren met de klant? En wil jij álles over YouTube leren? Ja? Dan moeten wij elkaar snel leren kennen!

Growth Specialist bij Team5pm


Als Growth Specialist ben jij verantwoordelijk voor de YouTube kanalen van je eigen klanten. Dit betekent dat resultaat niet alleen het succes is van een klant, maar ook van jou! Hoe? Jij houdt de klant up to date over hoe het met hun video’s gaat. Dit doe je door de analytics in te duiken, en resultaten om te zetten tot concrete actiepunten. Je adviseert ze over een vernieuwde distributiestrategie, verbeteringen in de content of je denkt mee met nieuwe kansen die de klant kan implementeren. Kortom: jij bent hun directe contactpersoon die ervoor zorgt dat zij hun marketingdoelstellingen bereiken op het grootste videoplatform van dit moment. 

Hello! We’re #team5pm

YouTube is hét snelst groeiende marketingkanaal. In 2018 is Team5pm opgericht als het eerste full-service YouTube Agency. Door jarenlange ervaring en het gebruik van data en research weten wij hoe YouTube werkt, én hoe we dit het beste kunnen inzetten voor onze klanten. Van strategie tot contentcreatie: we helpen onze klanten aan succes in elke fase van de videofunnel. Lees in onze TeamGuide alles over Team5pm, onze (inter)nationale klanten en je geweldige nieuwe collega’s!


Benieuwd naar ons gave kantoor? Bekijk dan de office tour op onze Instagram! 👇


Team Growth

Je zult je ontwikkelen binnen Team Growth. Een team van zo’n 15 (inter)nationale collega’s. Samen zijn zij day to day verantwoordelijk voor het succes van onze klanten op YouTube. Zij kennen de ins en outs van het YouTube Algoritme, die ze kunnen doorvertalen tot concrete actiepunten die aansluiten bij de doelstellingen van de klant. Uiteindelijk zit jij dan ook aan tafel bij de klant, om hen op de juiste manier te servicen! 

Waar zijn wij naar op zoek?

Je hebt minimaal 2 jaar relevante werkervaring met projectmanagement, klantrelaties of sociale media. Je bent afgestudeerd aan een HBO of WO opleiding in de richting van media, communicatie of commerciële economie. Je hebt zin om jouw input direct om te toveren tot succes samen met de klant waar jij verantwoordelijk voor bent. Je vindt het leuk om met grote merken te werken en onderdeel te zijn van een jong en energiek team. Daarnaast ben je communicatief sterk en ben je niet bang om bij de klant aan tafel te schuiven. Je hebt oog voor detail, kunt je eigen werkzaamheden organiseren en de voortgang hiervan bewaken. Je hebt een analytisch vermogen, waardoor jij data kunt omzetten tot actie. Tot slot ben je nieuwsgierig en durf je vragen te stellen. Weet je nog te weinig van YouTube? Geen probleem, dat leren wij je!

Wat krijg je daarvoor terug?

Een baan bij een no-nonsens YouTube agency. We houden niet zo van gedoe, wel van eigen initiatief en verantwoordelijkheid. Ook van veel proberen en snel leren. We drinken graag een drankje aan onze bar. We houden niet van stilstand, maar staan wel graag stil bij onze successen. We geloven dat het succes van Team5pm direct afhankelijk is van jouw ontwikkeling. Er is veel ruimte voor feedback en persoonlijke groei. Ontwikkeling is bij ons niet vrijblijvend: we verwachten dat je zin hebt om stappen te maken.

Vereisten

Voorwaarden

We zorgen dat jij krijgt wat je nodig hebt om optimaal te presteren! En hierbij kijken we verder dan alleen een mooi salaris of een macbook. We willen ook dat je genoeg vrije tijd hebt om te ontspannen en weer kan opladen. Hierbij geven we iedereen veel eigen verantwoordelijkheid. Bekijk hier onze Teamguide om te zien hoe wij tegen werk aankijken!