Skip to content

(junior) Visual Designer

Nederland, Noord-Holland, AmsterdamMarketing

Functieomschrijving

Heb jij altijd supergoede creatieve ideeën, maar krijg je nu niet altijd de kans om ze in de praktijk te brengen? Ben je op zoek naar meer vrijheid en onafhankelijk in je werk? En....ben jij gewoon steengoed in visual design? Ja? Dan moeten wij elkaar snel leren kennen! 


Hello! We’re #team5pm

YouTube is hét snelst groeiende marketingkanaal. In 2018 is Team5pm opgericht als de eerste full-service YouTube Agency. Door jarenlange ervaring en het gebruik van data en research weten wij hoe YouTube werkt, én hoe we dit het beste kunnen inzetten voor onze klanten. Van strategie tot contentcreatie: we helpen onze klanten aan succes in elke fase van de videofunnel. Lees hier  alles over Team5pm, onze (inter)nationale klanten en je geweldige nieuwe collega’s!


Benieuwd naar ons gave kantoor? Bekijk dan de office tour op onze Instagram! 👇


Team Marketing

Het is de verantwoordelijkheid van het Marketingteam om de expertrol als dé YouTube Agency te claimen. Het team is in de breedste zin verantwoordelijk voor de opbouw en het verder uitbouwen van het merk Team5pm. Daarnaast zijn ze verantwoordelijk voor de visuele identiteit van Team5pm.

Visual Designer bij Team5pm

Onze (junior) Visual Designer helpt mee met de uitvoer van de visuele identiteit van Team5pm. Bijvoorbeeld op onze website, in onze presentaties, op onze socials en in andere (marketing) uitingen. Dit doe je samen met onze huidige Visual Designer. Ook ben je verantwoordelijk voor het creëren van de benodigde templates en het maken van thumbnails voor de YouTube kanalen van onze klanten. In alles wat je vormgeeft weet je kleur, vorm en typografie op de juiste manier toe te passen. Daarbij bewaak je de huisstijl van Team5pm en ontwikkel je deze waar nodig.


Waar zijn wij naar op zoek?

Je hebt minimaal twee jaar relevante werkervaring. Je hebt een waanzinnig portfolio (stuur even mee!) met een sterke focus op visual design. Je bent ondernemend, neemt graag initiatief en bent op de hoogte van de laatste ontwikkelingen binnen vormgeving. Je weet hoe je je werk moet presenteren, hoe je je keuzes kunt onderbouwen en hoe je mensen overtuigt. Je beheerst Adobe-programma’s als Photoshop, Illustrator en Indesign. Je het oog voor details en weet met je creativiteit originele en inspirerende designs te maken. Tot slot heb je zin om samen te werken met je teamgenoten, om van elkaar te leren en zo te groeien als designer!


Wat krijg je daarvoor terug?

Een baan bij een no-nonsens YouTube agency. We houden niet zo van gedoe, wel van eigen initiatief en verantwoordelijkheid. Ook van veel proberen en snel leren. We drinken graag een drankje aan onze bar. We houden niet van stilstand, maar staan wel graag stil bij onze successen. We geloven dat het succes van Team5pm direct afhankelijk is van jouw ontwikkeling. Er is veel ruimte voor feedback en persoonlijke groei. Ontwikkeling is bij ons niet vrijblijvend: we verwachten dat je zin hebt om stappen te maken.

Vereisten

Voorwaarden

We zorgen dat jij krijgt wat je nodig hebt om optimaal te presteren! En hierbij kijken we verder dan alleen een mooi salaris of een macbook. We willen ook dat je genoeg vrije tijd hebt om te ontspannen en weer kan opladen. Hierbij geven we iedereen veel eigen verantwoordelijkheid. Bekijk hier onze Teamguide om te zien hoe wij tegen werk aankijken!

of