Skip to content

Marketing Social & Project Manager

Nederland, Noord-Holland, AmsterdamMarketing

Functieomschrijving

Wij zijn dé YouTube Agency en zoeken iemand, die ons kan helpen met het verder brengen van ons merk: Team5pm. Ben jij een kei in plannen en organiseren? Bruis je van ideeën, ben je creatief en is social media je niet vreemd? Maar vooral: ben je leergierig en heb je zin om in toffe marketingprojecten te stappen?

Ja? Laten we elkaar dan snel leren kennen!


Marketing Social & Project Manager bij Team5pm

Als Marketing Social & Project Manager in het marketing team ben je verantwoordelijk voor verschillende projecten die bijdragen aan ons merk: Team5pm. Denk aan: het opzetten van een Webinar om kennis te delen met zowel nieuwe als bestaande klanten. Of het organiseren van een gaaf event voor onze teamleden én onze klanten! Via onze socials deel je onze kennis en cultuur.


Zo beheer je onze kanalen (zoals LinkedIn, Instagram, YouTube), bedenk én maak je content en analyseer je vervolgens hoe deze posts het hebben gedaan. Zo kunnen we blijven verbeteren. Als échte aanpakker spot je kansen en motiveer je jouw collega’s om de posts te delen. Onze collega’s zijn onze Team5pm-ambassadeurs. Door hen te enthousiasmeren, creëren we een zo groot mogelijk bereik. Zoals je leest, er gebeurt genoeg in team marketing. We kunnen jouw hulp dus goed gebruiken bij alle gave dingen die we doen!


Team Marketing
Het is de verantwoordelijkheid van het marketingteam om de expertrol als dé YouTube Agency te claimen. We zijn in de breedste zin verantwoordelijk voor de opbouw en het verder uitdragen van het merk Team5pm. Daarbij richten we ons enerzijds op het bereiken van potentiële nieuwe klanten. Denk aan: “hoe zorgen we dat we de aandacht trekken van de marketing manager van een internationale automerk?” Anderzijds, probeert het marketingteam om Team5pm onder de aandacht te brengen bij potentiële nieuwe collega’s; “hoe zorgen we dat getalenteerde mensen bij ons komen werken?


Meer weten over team marketing? Check onze blog over ons marketing team!
Hi! Wij zijn #Team5pm

In 2018 is Team5pm opgericht als het eerste full-service YouTube Agency van Nederland. Door jarenlange ervaring en het gebruik van data en onderzoek weten wij hoe YouTube werkt, én hoe we dit platform het beste kunnen inzetten voor onze klanten. We zijn een snelgroeiende, dynamische organisatie met veel kansen en doorgroeimogelijkheden. We zijn gestart, omdat we ervan overtuigd zijn dat YouTube enorme kansen en mogelijkheden biedt voor uitgevers en merken. Kansen die we samen met onze klanten benutten! Wij werken met toffe nationale en internationale opdrachtgevers zoals: PlayStation, Prime Video, Mediahuis, ANWB, Volkswagen, KPN, PokerStars, Centraal Beheer, Bol.com en GAMMA.


Bekijk hier onze Team Guide om te zien hoe wij tegen werk aankijken!Waar zijn wij naar op zoek?

Jij als onze droom Marketing Social & Project Manager…

➤ Bent 32-40 uur per week beschikbaar;

➤ Krijgt energie van het plannen en organiseren van onder andere events;

➤ Vindt het leuk om verantwoordelijk te zijn voor onze socials; zowel creatief als het analyseren;

➤ Bent communicatief sterk; in zowel Nederlands als Engels;

➤ Bent leergierig en wilt hiermee graag het merk en jezelf verder brengen;

➤ In een notendop: creatief, energiek, flexibel, aanpakker en een teamspeler.

Vereisten

Wat krijg je daarvoor terug?

Een toffe baan bij een no-nonsens YouTube agency. We houden niet zo van gedoe, wel van eigen initiatief en verantwoordelijkheid. Ook van veel proberen en snel leren. Je wordt onderdeel van een dynamisch team en werkt met toffe collega’s. We drinken graag een drankje aan onze bar. We houden niet van stilstand, maar staan wel graag stil bij onze successen.

We geloven dat het succes van Team5pm direct afhankelijk is van jouw ontwikkeling. Er is veel ruimte voor feedback en persoonlijke groei. Ontwikkeling is bij ons niet vrijblijvend: we verwachten dat je zin hebt om stappen te maken.

of

Perks on perks on perks!

1. Je mentaal goed voelen

Ons People & Culture Team investeert in mentaal welzijn! Maak gebruik van OpenUp en doe mee aan waardevolle trainingen.

2. Leren én groeien

Continue aandacht voor persoonlijke ontwikkeling door cursussen, trainingen en sprekers. Eigen suggesties zijn altijd welkom!

3. Gezelligheid

We ontspannen met elkaar. Met legendarische theme parties, borrels met onze onmisbare rookmachine en gezellige weekendjes weg.

4. Lunch, snacks & borrels

Een goed gevulde koelkast, healthy snacks en vergeet onze office-bar niet; met eigen Team5pm biertjes.

5. Starbucks á la Team5pm

Voor al je amsterdam-approved havercappu's ;-)

6. Sparen voor later

Per direct 2% opbouw over brutoloon bij BrandNewDay. Verhoog dit percentage als je wil!

7. Go abroad!

Ontdek de wereld met Team5pm. Werk bijvoorbeeld bij ons kantoor in Kaapstad!

8. Coole gadgets

Wij zorgen dat jij jouw werk goed kan uitvoeren, daar is een Macbook onderdeel van.

9. Wij betalen jouw belletjes

Abonnementskosten kunnen gedeclareerd worden tot een bedrag van €50,- (netto) per maand.

10. Onbeperkt vakantie

Neem zo veel vakantie op, als je nodig hebt. Wij vertrouwen op ieders eigen verantwoordelijkheid.

11. Home is where the office is

Ga met plezier naar je werk. Ons kantoor is een fijne plek waar je jezelf kan zijn.

12. Van A naar B

Wij zorgen dat je naar kantoor kunt komen; middels een Swapfiets, ov of een nieuw paar sneakers.