Skip to content

Online Marketeer Stagiair(e)

Nederland, Noord-Holland, AmsterdamStages

Functieomschrijving

Wij zijn dé YouTube Agency en zoeken iemand die ons kan helpen om deze boodschap bij potentiële klanten te brengen. Heb jij zin om campagnes op te richten om onze doelen te bereiken? Maar, vooral ook om veel te leren op het gebied van online marketing?

En....ben jij een enthousiaste student? Ja? Dan moeten wij elkaar snel leren kennen!


Hello! We’re #team5pm

YouTube is hét snelst groeiende marketingkanaal. In 2018 is Team5pm opgericht als het eerste full-service YouTube Agency. Door jarenlange ervaring en het gebruik van data en research weten wij hoe YouTube werkt, én hoe we dit het beste kunnen inzetten voor onze klanten. Van strategie tot contentcreatie: we helpen onze klanten aan succes in elke fase van de videofunnel. Lees hier (link naar Teamguide) alles over Team5pm, onze (inter)nationale klanten en je geweldige nieuwe collega’s!

STAGE LOPEN BIJ TEAM5PM:


Team Marketing

Het is de verantwoordelijkheid van het Marketingteam om de expertrol als dé YouTube Agency te claimen. Ze zijn in de breedste zin verantwoordelijk voor de opbouw en het verder uitbouwen van het merk Team5pm en ze richten zich hierbij enerzijds op het bereiken van potentiële nieuwe klanten: hoe zorg je bijvoorbeeld dat we de aandacht trekken van de marketing manager van dat internationale automerk? Anderzijds probeert het marketing team Team5pm onder de aandacht te brengen bij potentiële nieuwe collega’s: hoe zorgen we dat getalenteerde mensen bij ons komen werken?


Online Marketeer Stagiair(e) bij Team5pm

Als Online Marketeer Stagiair(e) help je ons om ons verhaal aan de buitenwereld te laten zien en potentiële klanten te bereiken. Je bent volwaardig lid van ons marketing team en gaat aan de slag met het opzetten en optimaliseren van campagnes, het analyseren van onze website en andere communicatiemiddelen waardoor we steeds beter de juiste doelgroep met de juiste boodschap bereiken, in binnen- en buitenland. We verspreiden onze content via owned (o.a. website en sociale kanalen), earned en paid kanalen.

Maar, je kunt én wil meer en dat kan ook zeker bij Team5pm! Wij willen dat jouw stage een periode wordt waarin je ons bedrijf, maar ook jezelf leert kennen en daarom is er veel ruimte voor jouw eigen ingeving binnen deze stage!


Waar zijn wij naar op zoek?

Je zit in je derde of vierde jaar van een opleiding gericht op marketing of commerciële economie. Je bent een enthousiaste student en weet precies wat de laatste trends en hits zijn in marketing én hebt al eens aan de knoppen gezeten om een campagne op te zetten. Daarnaast kun je makkelijk en snel schakelen tussen bedenken, opzetten en verbeteren. Je vindt het leuk om mee te denken aan onze constant ontwikkelende (social) media strategie en voert dit daarna ook uit. Oftewel: je bent proactief, weet deadlines goed voor te bereiden en krijgt het team hierin mee (maar vindt het ook leuk om van ons te leren).


Wat krijg je daarvoor terug?

Een stage bij een no-nonsense YouTube agency. We houden niet zo van gedoe, wel van eigen initiatief en verantwoordelijkheid. Ook van veel proberen en snel leren. We drinken graag een drankje aan onze bar. We houden niet van stilstand, maar staan wel graag stil bij onze successen. We geloven dat het succes van Team5pm direct afhankelijk is van jouw ontwikkeling. Er is veel ruimte voor feedback en persoonlijke groei. Ontwikkeling is bij ons niet vrijblijvend: we verwachten dat je zin hebt om stappen te maken.


Vereisten

In het kort

Bij: Team5pm

Vanaf: Per direct 

Duur: Vanaf 3 maanden, graag meer

Voor: 40 uur per week

Soort stage: Commerciële economie / (online/ digital) marketing

Opleidingsniveau: HBO

Vergoeding: €300 bruto bij fulltime stage

Afstudeeropdracht: Mogelijk