5PM B.V. - Wil jij bij ons stage lopen?
Skip to content

onze stages!

Op locatie
  • Amsterdam, Noord-Holland, Nederland
Stages

Functieomschrijving

Wij zijn dé strategische videopartner en zijn op zoek naar onder andere toekomstige marketeers, advertisers, producers, editors, visual designers, HR hero's en office managers.

Wil jij écht onderdeel uitmaken van een dynamisch en gezellig team en houd je van werken in een snel groeiende en jonge organisatie?
Maar vooral: heb je zin om veel te leren? En....ben jij een enthousiaste student?


Ja? Dan moeten wij elkaar snel leren kennen!


Stagiair(e) bij team5pm
Als Stagiair(e) bij team5pm help je ons binnen het team die bij jouw studie aansluit. Binnen dit team ondersteun je de day-to-day business, maar ondersteun je het team ook met lopende toffe projecten. Je bent volwaardig lid van ons team en kan indien wenselijk een opdracht vanuit je studie uit te voeren. Het leuke is dat onze organisatie snel groeit en veel gave projecten oppakt, waardoor je binnen een korte tijd dus veel kunt leren. Kortom; een veelzijdige stage met veel variatie!
Wij willen dat jouw stage een periode wordt waarin je ons bedrijf, maar ook jezelf leert kennen en daarom is er veel ruimte voor jouw eigen ingeving binnen deze stage.


Meer informatie over stages die wij aanbieden:
Animatie & Motion Design
Art & Copy;
Allround Social Media;
Employer Branding;
Marketing & Communicatie;
Office Management;
Online Advertising;
Operations | Data Driven;
People & Culture (HR);
Social Media & Content;
Video Producer;
Visual Designer.


Staat hier een stage tussen die jou interessant lijkt? Solliciteer dan op deze vacature en vermeldt in je motivatie welke stage je graag bij ons zou willen doen! 😄


Hello! We're #team5pm

team5pm is dé strategische videopartner voor merken en uitgevers. Door het aanbieden van in-house strategie, content creatie, paid en organische distributie en onderzoek - allemaal gebaseerd op data - is het doel om te innoveren hoe bedrijven video gebruiken. Met kantoren in Amsterdam, Kaapstad en Stockholm heeft ons team van meer dan 100 video-experts een wereldwijd netwerk met nationale en internationale klanten zoals Prime Video, Unilever, Volkswagen en PlayStation. Onze videocases hebben prijzen gewonnen van (inter)nationale awardshows, zoals The Webby Awards, The Global Search Awards en The European Video Awards.


Bekijk hier onze Team Guide om te zien hoe wij tegen werk aankijken!


Stage lopen bij team5pmJij als onze ideale Stagiair(e)...
➤ ...bent een ambitieuze en nieuwsgierige student met hands-on mentaliteit;
➤ ...kunt goed zelfstandig werken;
➤ ...vindt het leuk om te organiseren en werkt structureel;
➤ ...houdt van het werken in een snelgroeiende organisatie;
➤ ...bent proactief, nieuwsgierig!

Wat krijg je daarvoor terug?

Een toffe stage bij een no-nonsens YouTube agency. We houden niet zo van gedoe, wel van eigen initiatief en verantwoordelijkheid. Ook van veel proberen en snel leren. We drinken graag een drankje aan onze bar. We houden niet van stilstand, maar staan wel graag stil bij onze successen.

Je bouwt professionele ervaring op bij een nieuw bureau en wordt begeleid door echte experts. Het is dus geen koffie-haal-stage, maar een echte meewerk stage met genoeg ruimte voor lol, verantwoordelijkheid en vrijheid.

We geloven dat het succes van team5pm direct afhankelijk is van jouw ontwikkeling. Er is veel ruimte voor feedback en persoonlijke groei. Ontwikkeling is bij ons niet vrijblijvend: we verwachten dat je zin hebt om stappen te maken.


Werken bij team5pm
Het is geen toeval dat onze naam begint met 'team'. We zouden nergens zijn zonder jou, onze getalenteerde specialist. Jij bent de basis voor alles wat we doen. Wij willen jou helpen de beste versie van jezelf te worden. En je kunt alleen jouw beste versie zijn, als je jezelf kunt zijn.


Dit betekent dat we werken op basis van deze 5 'core values':Deze principes combineren met innovatieve methoden, de coolste klanten en af en toe plezier is waar het bij team5pm om draait.

Vereisten

In het kort
➤ Bij: team5pm;
➤ Duur: Vanaf 3 maanden, graag meer;
➤ Voor: 32/40 uur per week;
➤ Taal: Nederlands en Engels;
➤ Vergoeding: €300 bruto bij fulltime stage;
➤ Afstudeeropdracht: vaak mogelijk.

of