Skip to content

Open sollicitatie bij YouTube Agency Team5pm

Nederland, Noord-Holland, AmsterdamCreatives

Functieomschrijving

Staat jouw vacature er niet tussen, maar heb je wel een passend profiel om bij Team5pm aan de slag te gaan? Lees hoe je een open sollicitatie kunt versturen.

WIE ZIJN WIJ

Wij zijn Team5pm: een YouTube Marketing Agency. Wij helpen uitgevers en merken aan meer succes op YouTube. We zorgen voor meer views, kijktijd, advertentieomzet, leads en conversies. We zijn in 2018 gestart, omdat we ervan overtuigd zijn dat YouTube enorme kansen en mogelijkheden biedt voor uitgevers en merken. Kansen die we samen met onze klanten benutten! Wij werken samen met nationale en internationale klanten zoals; Pokerstars, Amazon Prime Video, AkzoNobel, Jacob Douwe Egberts, Mediahuis, NPO, Vrienden Van Amstel Live, Fairphone, ANWB en GAMMA.EEN SNELGROEIENDE ORGANISATIE

Inmiddels zijn we al met een team van bijna 80 mensen en hebben we flinke groeiambities. Binnen deze snelgroeiende organisatie gebeuren er elke dag weer nieuwe, spannende en onverwachte dingen. We hebben een leuke en gezonde werkomgeving – waar we hard werken, maar ook genoeg ontspanning zoeken!

Vereisten

STUUR ONS EEN OPEN SOLLICITATIE

We groeien snel en zijn dus op zoek naar leuke en goede mensen. Heb jij het idee dat je ons team kunt versterken, maar staat jouw ideale baan niet tussen onze vacatures? Stuur ons een open sollicitatie en vertel ons wat jouw passie is. We zijn heel benieuwd naar jouw verhaal!