Skip to content

People & Culture Manager

Amsterdam, Noord-Holland, NederlandPeople & Culture

Functieomschrijving

Hi! Wij zijn Team5pm! 

Team5pm is een data-gedreven video agency, waar de kracht van data met online video samenkomt. Vanuit een vernieuwend perspectief, bouwen onze experts jouw merk verder uit met video. Waarbij onze unieke aanpak resultaat garandeert op alle relevante videoplatforms, waaronder YouTube, TikTok en Meta.

Wij brengen strategie, creativiteit, productie, distributie en onderzoek samen onder één dak. Met een team van +100 video-experts zijn wij gevestigd in Amsterdam, Kaapstad en Stockholm en hebben we een wereldwijd netwerk met nationale en internationale klanten, als Prime Video, HEMA, bol en KPN.

Onze videocases zijn internationaal bekroond bij o.a. The Webby Awards, The YouTube Works, The Global Search Awards en The European Video Awards.

Team People & Culture

Waar groepen mensen zijn, is cultuur. Het laat zich lastig vatten in woorden. Het is namelijk het grotere geheel van de dagelijkse gang van zaken. Denk aan: hoe we reilen en zeilen, wie we zijn met elkaar, wat we nastreven, waar we voor gaan en waar we in geloven. De cultuur van Team5pm staat voor: openheid, teamwork, lef, nuchterheid, nieuwsgierigheid, energie, positiviteit, gedrevenheid, ontwikkeling, gezelligheid, samen en vindingrijkheid.

Het is de verantwoordelijkheid van het People & Culture-team om een optimale organisatie-omgeving te creëren voor onze teamleden. Door middel van het uitvoeren en uitdragen van onze Team5pm-cultuur en visie, zorgt People & Culture voor betrokkenheid binnen het team. Daarnaast is People & Culture verantwoordelijk voor het aantrekken van nieuw talent, het verzorgen van een juist onboardingsproces, de visie en activiteiten op well-being, het faciliteren van ontwikkeling en groei en de juiste beloning hiervoor.


Waar zijn wij naar op zoek?

Jij als onze droom People & Culture Manager …

➤ Kunt je vinden in onze visie op cultuur en wil daar graag jouw steentje aan bijdragen;

➤ Bent 32-40 uur per week beschikbaar;

➤ Krijgt energie van de combinatie tussen operatie en strategie: je zorgt dat alle (dagelijkse) uitvoering staat en werkt samen met de People & Culture Director en de People & Culture Manager aan het verder uitbreiden van onze strategie.
➤ Hebt ervaring met werving & selectie;

➤ Voelt zich thuis in een snel groeiend bureau waar altijd veel gebeurt. Je kijkt ernaar uit om een essentiële bijdrage te kunnen leveren aan de snelle groei van onze internationale organisatie.

➤ Hebt een innovatieve blik op je vak en kunt dit omzetten naar resultaten;

You’re a people person en kunt goed met verschillende soorten mensen overweg. Communicatie gaat je goed af: je bent empathisch en een goede luisteraar. Je durft de vraag achter de vraag te achterhalen en te benoemen;
➤ Heeft ervaring met salarisadministratie;

➤ Spreekt zowel Nederlands als Engels;

➤ Bent besluitvaardig, proactief en last but absolutely not least: werkt zorgvuldig;

➤ Hebt gevoel voor verhoudingen en communiceert en handelt tactisch;
➤ Hebt 2 a 3 jaar werkervaring;

➤ Bent excited om lekker aan de slag te gaan!

Vereisten

Wat krijg je daarvoor terug?

Een toffe baan bij eendata-gedreven video agency. We houden niet zo van gedoe, wel van eigen initiatief en verantwoordelijkheid. Ook van veel proberen en snel leren. Je wordt onderdeel van een energiek team en werkt met gezellige collega’s. We drinken graag een drankje aan onze bar. We houden niet van stilstand, maar staan wel graag stil bij onze successen.

Het succes van Team5pm is direct afhankelijk is van jouw ontwikkeling, daar geloven we in. Er is veel ruimte voor feedback en persoonlijke groei. Ontwikkeling is bij ons niet vrijblijvend: we verwachten dat je zin hebt om stappen te maken.Werken bij Team5pm
Het is geen toeval dat onze naam begint met 'team'. We zouden nergens zijn zonder jou, onze getalenteerde specialist. Jij bent de basis voor alles wat we doen. Wij willen jou helpen de beste versie van jezelf te worden. En je kunt alleen jouw beste versie zijn, als je jezelf kunt zijn.

Dit betekent dat we werken op basis van deze 5 'core values':Deze principes combineren met innovatieve methoden, de coolste klanten en af en toe plezier is waar het bij Team5pm om draait.

Team5pm is een werkgever die gelijke kansen biedt. We vieren diversiteit en zetten ons in voor een inclusieve omgeving voor alle collega's. We willen dat iedereen zich prettig voelt en zichzelf kan zijn en zich kan uiten zoals hij of zij dat wil. En dat natuurlijk op een manier die anderen niet schaadt. Wij geloven dat iedereen in ons team bijdraagt aan een cultuur waarin dit de norm is, en wij zetten ons allemaal in voor dit doel.

of