Skip to content

Post Producer (Dutch)

Nederland, Noord-Holland, AmsterdamPost Production

Functieomschrijving

Post Producer bij Team5pm

Als Post Producer ben je verantwoordelijk voor het beheer van je eigen postproductie projecten (zonder producers) van begin tot eind, waarbij je controleert op deadlines, budget en kwaliteit. Jij bent de spil in het web en bent het aanspreekpunt voor de post projecten die je van A tot Z kent.
Je maakt de beste projectplanning voor video editors en creatives en houdt daarbij rekening met het afstemmen van de projecten op basis van persoonlijke interesses, ambities en vaardigheden. Je bewaakt de projectvoortgang en bij een probleem weet jij de oplossing waardoor jouw projecten vloeiend door blijven gaan.

Naast die producer skills die je hebt, ben je ook technisch onderlegd. Zo weet je hoe lang een montage kan duren, wat de camera specs moeten zijn voor een draaidag en begrijp je wat de editors aan het maken zijn. Daarnaast help je ook mee met bouw, het beheer en onderhoud van de technische infrastructuur binnen het postproductie team.
Je voert voortdurend content quality checks uit en haalt het beste uit het postproductie team. Je zorgt er voor dat projecten goed starten en eindigen. Daarnaast onderzoek je wat nog beter kan en houdt de rest van de organisatie op de hoogte van deze learnings.


Hi! Wij zijn #Team5pm

YouTube is hét snelst groeiende marketingkanaal. In 2018 is Team5pm opgericht als eerste full-service YouTube Agency. Door jarenlange ervaring en het gebruik van data en onderzoek weten we hoe YouTube werkt en hoe we het het beste kunnen inzetten voor onze klanten. We helpen onze klanten successen boeken in elke fase van de video trechter; van bijvoorbeeld strategie tot contentcreatie. Lees in onze TeamGuide alles over Team5pm, onze (inter)nationale klanten en je geweldige nieuwe collega’s!Het Postproductie Team

Het team bestaat uit 11 vaste editors die ervoor zorgen dat we de beste video’s monteren onder begeleiding van een postproducer. Het is een gestage trend dat een steeds groter deel van het mediabudget van merken wordt besteed aan YouTube. Team5pm helpt haar klanten bij het ontwikkelen van de beste YouTube-strategie. In de creatieve studio is het Postproductie team dus verantwoordelijk voor het creëren van de best mogelijke video content om de doelstellingen van de klanten te bereiken in de postproductie fase.


Wie zoeken wij?

Jij als onze ideale postproducer…

➤ Bent 32-40 uur per week beschikbaar;

➤ Bent zowel in het Nederlands als Engels taalvaardig;

➤ Hebt al ervaring met postproductie van online content;

➤ Voelt je verantwoordelijk voor de kwaliteit en oplevering van de video content;

➤ Neemt initiatief gedurende het proces en kan de progressie bijhouden;

➤ Bent goed in plannen en organiseren;

➤ Bent in een notendop: flexibel, alert, mensgericht, besluitvaardig en coöperatief.

Vereisten

Wat krijg je daarvoor terug?

Een toffe baan bij een no-nonsens YouTube agency. We houden niet zo van gedoe, wel van eigen initiatief en verantwoordelijkheid. Ook van veel proberen en snel leren. Je wordt onderdeel van een dynamisch team en werkt met toffe collega’s. We drinken graag een drankje aan onze bar. We houden niet van stilstand, maar staan wel graag stil bij onze successen.

We geloven dat het succes van Team5pm direct afhankelijk is van jouw ontwikkeling. Er is veel ruimte voor feedback en persoonlijke groei. Ontwikkeling is bij ons niet vrijblijvend: we verwachten dat je zin hebt om stappen te maken.


The Team5pm office

Benieuwd naar ons gave kantoor? Bekijk dan de office tour op onze Instagram! 👇

Perks on perks on perks!

1. Je mentaal goed voelen

Ons People & Culture Team investeert in mentaal welzijn! Maak gebruik van OpenUp en doe mee aan waardevolle trainingen.

2. Leren én groeien

Continue aandacht voor persoonlijke ontwikkeling door cursussen, trainingen en sprekers. Eigen suggesties zijn altijd welkom!

3. Gezelligheid

We ontspannen met elkaar. Met legendarische theme parties, borrels met onze onmisbare rookmachine en gezellige weekendjes weg.

4. Lunch, snacks & borrels

Een goed gevulde koelkast, healthy snacks en vergeet onze office-bar niet; met eigen Team5pm biertjes.

5. Starbucks á la Team5pm

Voor al je amsterdam-approved havercappu's ;-)

6. Sparen voor later

Per direct 2% opbouw over brutoloon bij BrandNewDay. Verhoog dit percentage als je wil!

7. Go abroad!

Ontdek de wereld met Team5pm. Werk bijvoorbeeld bij ons kantoor in Kaapstad!

8. Coole gadgets

Wij zorgen dat jij jouw werk goed kan uitvoeren, daar is een Macbook onderdeel van.

9. Wij betalen jouw belletjes

Abonnementskosten kunnen gedeclareerd worden tot een bedrag van €50,- (netto) per maand.

10. Onbeperkt vakantie

Neem zo veel vakantie op, als je nodig hebt. Wij vertrouwen op ieders eigen verantwoordelijkheid.

11. Home is where the office is

Ga met plezier naar je werk. Ons kantoor is een fijne plek waar je jezelf kan zijn.

12. Van A naar B

Wij zorgen dat je naar kantoor kunt komen; middels een Swapfiets, ov of een nieuw paar sneakers.