Skip to content

Producer (Dutch)

Nederland, Noord-Holland, AmsterdamProduction

Functieomschrijving

Heb jij al meerdere jaren ervaring als producer van (online) content? Heb je voor veel verschillende merken of platformen online video producties gedraaid? Heb je oog voor detail? Ben jij een echte aanpakker, proactief én denk jij overal aan? Wil je daarnaast ook nog graag werken in een startup waar alles nog mogelijk is, met een jong en ambitieus team in het hartje van Amsterdam?


Dan ben jij misschien wel onze nieuwe producer!

Wij zijn regelmatig op zoek naar producers om ons team te versterken. Als je enthousiast wordt van onderstaande, solliciteer dan op deze vacature!


Producer bij Team5pm

Als Video Producer ben je verantwoordelijk voor de productie van het project. Je bent de sparringpartner van de content creators en zorgt er samen als team voor dat het resultaat strookt met wat er verkocht is. Jij beheert het budget en bent verantwoordelijk voor de uitgaven. Je maakt de planning en zorgt dat alle stakeholders hiervan tijdig op de hoogte zijn en de deadlines gehaald worden. Je hebt een groot netwerk en schakelt proactief de juiste personen in om de productie op een hoog niveau te kunnen uitvoeren. Je communiceert duidelijk en werkt goed in een team. Je weet wat er technisch nodig is voor bepaalde producties, en zo niet, dan kom je daar snel genoeg achter. Als er problemen zijn, zie je een uitdaging om het zo goed mogelijk en snel op te lossen.

We zijn een startup met grote groeiambities, deze achtbaan gaat snel en lijkt je te gek. We geloven erin dat we de juiste mensen bij elkaar moeten zetten om succes te hebben. Het is voor ons dus extreem belangrijk dat jij er zin in hebt, enthousiast bent en hier helemaal voor wilt gaan. Niet om je kapot te werken, maar vooral om zonder remmingen of bedenkingen vol met ons mee dit avontuur te beleven.


Hi! Wij zijn #Team5pm!

YouTube is hét snelst groeiende marketingkanaal. In 2018 is Team5pm opgericht als eerste full-service YouTube Agency. Door jarenlange ervaring en het gebruik van data en onderzoek weten we hoe YouTube werkt en hoe we het het beste kunnen inzetten voor onze klanten. We helpen onze klanten successen boeken in elke fase van de video trechter; van bijvoorbeeld strategie tot contentcreatie. Lees in onze Team Guide alles over Team5pm, onze (inter)nationale klanten en je geweldige nieuwe collega’s!Wie hebben we nodig?

Wij zoeken een enthousiaste zelfstarter die van aanpakken weet. Je bent hands-on, maar hebt ook ervaring met het aansturen van een flink team op een draaidag. Je bent proactief, hebt een ‘kom-maar-op’ mentaliteit en bent niet op je mondje gevallen. Je werkt graag in een team en hebt zin in een avontuur in een startup waar nog niet alles tot in de puntjes geregeld is en je je stempel op kan drukken.

Het is een pré als je ervaring hebt met videoproducties voor online/YouTube. Je zal nauw samenwerken met de content directors die verantwoordelijk zijn voor de inhoud van het programma (line-ups, storytelling, scripts, regie). Als Producer zorg je dat de content op een zo hoog mogelijke kwaliteit geproduceerd wordt, beheer je het beschikbare productiebudget en zet je dat zo effectief mogelijk in, stel je een planning en productieschema op voor zowel de pre- en post als de callsheets voor de draaidagen zelf. Je laat de draaidagen op rolletjes verlopen en zorgt voor een goede sfeer. Je denkt probleemoplossend en blijft rationeel nadenken op zoek naar creatieve oplossingen tijdens stressvolle situaties. You got this!


Wie zoeken wij?

Jij als onze ideale producer…

➤ Bent 32-40 uur per week beschikbaar;

➤ Bent zowel in het Nederlands als Engels taalvaardig;

➤ Hebt ervaring (3+ jaar) als Producer en voor verschillende merken/programma’s/opdrachtgevers gewerkt;

➤ Bent ondernemend, neemt graag initiatief en durft te vragen;

➤ Hebt een eigen netwerk van professionele videomakers;

➤ Woont in de buurt van Amsterdam;

➤ Bent snel, creatief en kunt goed samenwerken in een gemotiveerd team;

➤ Houdt van gezelligheid en hebt er vooral heel veel zin in!

Vereisten

Wat krijg je daarvoor terug?

Een toffe baan bij een no-nonsens YouTube agency. We houden niet zo van gedoe, wel van eigen initiatief en verantwoordelijkheid. Ook van veel proberen en snel leren. Je wordt onderdeel van een dynamisch team en werkt met toffe collega’s. We drinken graag een drankje aan onze bar. We houden niet van stilstand, maar staan wel graag stil bij onze successen.

We geloven dat het succes van Team5pm direct afhankelijk is van jouw ontwikkeling. Er is veel ruimte voor feedback en persoonlijke groei. Ontwikkeling is bij ons niet vrijblijvend: we verwachten dat je zin hebt om stappen te maken.


The Team5pm office

Benieuwd naar ons gave kantoor? Bekijk dan de office tour op onze Instagram! 👇

Perks on perks on perks!

1. Je mentaal goed voelen

Ons People & Culture Team investeert in mentaal welzijn! Maak gebruik van OpenUp en doe mee aan waardevolle trainingen.

2. Leren én groeien

Continue aandacht voor persoonlijke ontwikkeling door cursussen, trainingen en sprekers. Eigen suggesties zijn altijd welkom!

3. Gezelligheid

We ontspannen met elkaar. Met legendarische theme parties, borrels met onze onmisbare rookmachine en gezellige weekendjes weg.

4. Lunch, snacks & borrels

Een goed gevulde koelkast, healthy snacks en vergeet onze office-bar niet; met eigen Team5pm biertjes.

5. Starbucks á la Team5pm

Voor al je amsterdam-approved havercappu's ;-)

6. Sparen voor later

Per direct 2% opbouw over brutoloon bij BrandNewDay. Verhoog dit percentage als je wil!

7. Go abroad!

Ontdek de wereld met Team5pm. Werk bijvoorbeeld bij ons kantoor in Kaapstad!

8. Coole gadgets

Wij zorgen dat jij jouw werk goed kan uitvoeren, daar is een Macbook onderdeel van.

9. Wij betalen jouw belletjes

Abonnementskosten kunnen gedeclareerd worden tot een bedrag van €50,- (netto) per maand.

10. Onbeperkt vakantie

Neem zo veel vakantie op, als je nodig hebt. Wij vertrouwen op ieders eigen verantwoordelijkheid.

11. Home is where the office is

Ga met plezier naar je werk. Ons kantoor is een fijne plek waar je jezelf kan zijn.

12. Van A naar B

Wij zorgen dat je naar kantoor kunt komen; middels een Swapfiets, ov of een nieuw paar sneakers.