Skip to content

Social Media & Content Stage

Amsterdam, Noord-Holland, NetherlandsInternships

Job description

Wij zijn dé strategische videopartner en zoeken iemand die ons kan helpen om deze boodschap bij potentiële klanten en medewerkers over te brengen. Wil jij content maken voor onze socials en website? Maar vooral: heb je zin om veel te leren? En....ben jij een enthousiaste student? 

Ja? Dan moeten wij elkaar snel leren kennen!


Social Media & Content Stagiair(e) bij Team5pm

Als Social Media & Content Stagiair(e) help je ons om ons verhaal aan de buitenwereld te laten zien en potentiële klanten en medewerkers te bereiken. Je bent volwaardig lid van ons marketingteam en gaat aan de slag met het bedenken en creëren van content op onze verschillende platformen: Instagram, LinkedIn, onze website en meer!

Je zorgt dat we backstage materiaal van onze producties hebben, je bedenkt en maakt een virale Instagram reel om onze volgers te laten zien hoe gaaf het is om bij Team5pm te werken en zorgt dat onze blogs over video bij potentiële klanten terechtkomen. Kortom; veel creatieve vrijheid en variatie!

Wij willen dat jouw stage een periode wordt waarin je ons bedrijf, maar ook jezelf leert kennen en daarom is er veel ruimte voor jouw eigen ingeving binnen deze stage.


Hello! We're #Team5pm

Team5pm is dé strategische videopartner voor merken en uitgevers. Door het aanbieden van in-house strategie, content creatie, paid en organische distributie en onderzoek - allemaal gebaseerd op data - is het doel om te innoveren hoe bedrijven video gebruiken. Met kantoren in Amsterdam, Kaapstad en Stockholm heeft ons team van meer dan 100 video-experts een wereldwijd netwerk met nationale en internationale klanten zoals Prime Video, Unilever, Volkswagen en PlayStation. Onze videocases hebben prijzen gewonnen van (inter)nationale awardshows, zoals The Webby Awards, The Global Search Awards en The European Video Awards.

Bekijk hier onze Team Guide om te zien hoe wij tegen werk aankijken!

Team5pm is een werkgever die gelijke kansen biedt. We vieren diversiteit en zetten ons in voor een inclusieve omgeving voor alle collega's. We willen dat iedereen zich prettig voelt en zichzelf kan zijn en zich kan uiten zoals hij of zij dat wil. En dat natuurlijk op een manier die anderen niet schaadt. Wij geloven dat iedereen in ons team bijdraagt aan een cultuur waarin dit de norm is, en wij zetten ons allemaal in voor dit doel.


.


Team Marketing

Het is de verantwoordelijkheid van het marketingteam om de expertrol als dé strategische videopartner te claimen. Ze zijn in de breedste zin verantwoordelijk voor de opbouw en het verder uitbouwen van het merk Team5pm. Daarbij richten ze zich enerzijds op het bereiken van potentiële nieuwe klanten. Denk aan: hoe zorg je bijvoorbeeld dat we de aandacht trekken van de marketing manager van dat internationale automerk? Anderzijds probeert het marketingteam om Team5pm onder de aandacht te brengen bij potentiële nieuwe collega’s: hoe zorgen we dat getalenteerde mensen bij ons komen werken? Meer weten over team marketing? Check onze blog 'meet the marketing team'!Jij als onze ideale Social Media & Content Stagiair(e)...

➤ … zit in je 3e of 4e jaar van een opleiding gericht op communicatie, creative business, marketing, journalistiek of commerciële economie;

➤ … bent een enthousiaste student en weet precies wat de laatste trends en hits zijn op social media;

➤ … kunt makkelijk en snel schakelen tussen bedenken, organiseren en verbeteren;

➤ … vindt het leuk om mee te denken aan onze constant ontwikkelende (social) media strategie en voert dit daarna ook uit;

➤ … bent proactief, weet deadlines goed voor te bereiden en krijgt het team hierin mee (maar vindt het ook leuk om van ons te leren).


Office Tour Team5pm

https://youtu.be/2P1vwVJb7C8


Wat heeft Team5pm te bieden?

Wij bieden je een stageplek met enorm veel zelfstandigheid en verantwoordelijkheid. Je bouwt professionele ervaring op bij een agency met veel ruimte voor eigen inbreng. Het is dus echt geen koffie-haal-stage, maar een echte meewerk stage met genoeg ruimte voor plezier en toffe projecten.

Ons pand zit in hartje Amsterdam en is dus goed bereikbaar met het openbaar vervoer (of de fiets!). Ook is er elke dag een lekkere lunch en er zijn elke week gezellige (vrijdagmiddag)borrels! Met natuurlijk heel veel toffe collega's!

Job requirements

Values Team5pm

Het is geen toeval dat onze naam begint met 'team'. We zouden nergens zijn zonder jou, onze getalenteerde specialist. Jij bent de basis voor alles wat we doen. Wij willen jou helpen de beste versie van jezelf te worden. En je kunt alleen jouw beste versie zijn, als je jezelf kunt zijn.

Dit betekent dat we werken op basis van deze 5 'core values':


Deze principes combineren met innovatieve methoden, de coolste klanten en af en toe plezier is waar het bij Team5pm om draait.

In het kort

➤ Bij: Team5pm;

➤ Per direct mogelijk;

➤ Duur: Vanaf 3 maanden, graag meer;

➤ Voor: 32/40 uur per week;

➤ Taal: Nederlands en Engels;

➤ Vergoeding: €400 bruto bij fulltime stage en een deel van de perks;

➤ Soort stage: Communicatie / social / (online/ digital) marketing 

or