Skip to content

Social Media Manager

Amsterdam, Noord-Holland, NederlandGrowth (Channel Management)

Functieomschrijving

Heb jij zin om voor vette (inter)nationale merken als Amazon, PokerStars, KPN en GAMMA aan de slag te gaan? Ga jij hen helpen bij het uitdragen van hun boodschap op YouTube en TikTok? Lijkt het jou een mooie uitdaging om verantwoordelijk te zijn voor YouTube & TikTok kanalen, influencer trajecten en data onderzoek?

Social Media Manager bij Team5pm

Als Social Media & YouTube Expert ben jij verantwoordelijk voor alle online kanalen van een aantal van onze klanten. Dit betekent dat resultaat niet alleen het succes is van een klant, maar ook van jou! Hoe? Jij houdt de klant up to date over hoe het met hun video’s gaat. Dit doe je door in de analytics te duiken, en resultaten om te zetten tot concrete actiepunten. Je adviseert ze over een vernieuwde distributiestrategie, verbeteringen in de content of je denkt mee met nieuwe kansen die de klant kan implementeren. Kortom: jij bent hun directe contactpersoon die ervoor zorgt dat zij hun marketingdoelstellingen bereiken op de grootste videoplatformen van dit moment.

Naast de werkzaamheden op je eigen klanten begeleid je met jouw kennis en ervaring ook een team van (junior) specialisten en ben je beschikbaar voor inhoudelijke vragen.


Hi! Wij zijn #Team5pm

YouTube is hét snelst groeiende marketingkanaal. In 2018 is Team5pm opgericht als het eerste full-service YouTube Agency. Door jarenlange ervaring en het gebruik van data en research weten wij hoe YouTube werkt, én hoe we dit het beste kunnen inzetten voor onze klanten. Van strategie tot contentcreatie: we helpen onze klanten aan succes in elke fase van de videofunnel. Lees in onze TeamGuide alles over Team5pm, onze (inter)nationale klanten en je geweldige nieuwe collega’s!Team Publishing

Je zult je ontwikkelen binnen Team Publishing. Een team van zo’n 30 (inter)nationale collega’s. Samen zijn zij day-to-day verantwoordelijk voor het succes van onze klanten op YouTube en social. Zij kennen de ins en outs van het YouTube Algoritme, weten hoe je content op social het beste laat presteren en kunnen deze kennis doorvertalen naar concrete actiepunten die aansluiten bij de doelstellingen van de klant. Uiteindelijk zit jij dan ook aan tafel bij de klant, om hen op de juiste manier te servicen!

Waar zijn wij naar op zoek?

Jij als onze droom Social Media Manager…
➤ Bent fulltime beschikbaar;
➤ Bent afgestudeerd aan een HBO of WO opleiding in bijvoorbeeld de richting van media, communicatie of commerciële economie;
➤ Hebt minimaal vier jaar relevante werkervaring met YouTube, influencers en/of sociale media;
➤ Vindt het leuk om met grote merken te werken en onderdeel te zijn van een jong energiek team;
➤ Bent communicatief sterk; in zowel Nederlands als Engels;
➤ In een notendop: je bent analytisch, nieuwsgierig, een aanpakker, planner en een teamspeler!

Wat krijg je daarvoor terug?

Een toffe baan bij een no-nonsens YouTube agency. We houden niet zo van gedoe, wel van eigen initiatief en verantwoordelijkheid. Ook van veel proberen en snel leren. Je wordt onderdeel van een dynamisch team en werkt met toffe collega’s. We drinken graag een drankje aan onze bar. We houden niet van stilstand, maar staan wel graag stil bij onze successen.

We geloven dat het succes van Team5pm direct afhankelijk is van jouw ontwikkeling. Er is veel ruimte voor feedback en persoonlijke groei. Ontwikkeling is bij ons niet vrijblijvend: we verwachten dat je zin hebt om stappen te maken.

Werken bij Team5pm
Het is geen toeval dat onze naam begint met 'team'. We zouden nergens zijn zonder jou, onze getalenteerde specialist. Jij bent de basis voor alles wat we doen. Wij willen jou helpen de beste versie van jezelf te worden. En je kunt alleen jouw beste versie zijn, als je jezelf kunt zijn.


Dit betekent dat we werken op basis van deze 5 'core values':Deze principes combineren met innovatieve methoden, de coolste klanten en af en toe plezier is waar het bij Team5pm om draait.

Vereisten

The Team5pm office 

Benieuwd naar ons gave kantoor? Bekijk dan de office tour op onze Instagram! 👇

Perks on perks on perks!

1. Je mentaal goed voelen

Ons People & Culture Team investeert in mentaal welzijn! Maak gebruik van OpenUp en doe mee aan waardevolle trainingen.

2. Leren én groeien

Continue aandacht voor persoonlijke ontwikkeling door cursussen, trainingen en sprekers. Eigen suggesties zijn altijd welkom!

3. Gezelligheid

We ontspannen met elkaar. Met legendarische theme parties, borrels met onze onmisbare rookmachine en gezellige weekendjes weg.

4. Lunch, snacks & borrels

Een goed gevulde koelkast, healthy snacks en vergeet onze office-bar niet; met eigen Team5pm biertjes.

5. Starbucks á la Team5pm

Voor al je amsterdam-approved havercappu's ;-)

6. Sparen voor later

Per direct 2% opbouw over brutoloon bij BrandNewDay. Verhoog dit percentage als je wil!

7. Go abroad!

Ontdek de wereld met Team5pm. Werk bijvoorbeeld bij ons kantoor in Kaapstad!

8. Coole gadgets

Wij zorgen dat jij jouw werk goed kan uitvoeren, daar is een Macbook onderdeel van.

9. Wij betalen jouw belletjes

Abonnementskosten kunnen gedeclareerd worden tot een bedrag van €50,- (netto) per maand.

10. Onbeperkt vakantie

Neem zo veel vakantie op, als je nodig hebt. Wij vertrouwen op ieders eigen verantwoordelijkheid.

11. Home is where the office is

Ga met plezier naar je werk. Ons kantoor is een fijne plek waar je jezelf kan zijn.

12. Van A naar B

Wij zorgen dat je naar kantoor kunt komen; middels een Swapfiets, ov of een nieuw paar sneakers.