Skip to content

Video Edit Stagiair(e)

Nederland, Noord-Holland, AmsterdamStages

Functieomschrijving

Heb jij al uren YouTube video’s gekeken? Ben je bekend met Adobe Premiere, Photoshop en After Effects? En heb je nu de ambitie om zelf de allerbeste en veel bekeken video’s te editten voor een miljoenenpubliek? Dan ben je bij YouTube productiebureau Team5pm aan het goede adres! Wij zoeken een gepassioneerde video-edit stagiair die gaat leren van onze lead-editors en gaat meedraaien met projecten voor wereld klanten zoals KPN, Amazon Prime en Pokerstars.

WIE ZIJN WIJ

Wij zijn Team5pm: een YouTube Marketing Agency. Wij helpen uitgevers en merken aan meer succes op YouTube. We zorgen voor meer views, kijktijd, advertentieomzet, leads en conversies. We zijn in 2018 gestart, omdat we ervan overtuigd zijn dat YouTube enorme kansen en mogelijkheden biedt voor uitgevers en merken. Kansen die we samen met onze klanten benutten! Wij werken samen met nationale en internationale klanten zoals; Pokerstars, Amazon Prime Video, AkzoNobel, Jacob Douwe Egberts, Mediahuis, NPO, Vrienden Van Amstel Live, Fairphone, ANWB en GAMMA.EEN SNELGROEIENDE ORGANISATIE

Inmiddels zijn we al met een team van bijna 80 mensen en hebben we flinke groeiambities. Binnen deze snelgroeiende organisatie gebeuren er elke dag weer nieuwe, spannende en onverwachte dingen. We hebben een leuke en gezonde werkomgeving – waar we hard werken, maar ook genoeg ontspanning zoeken! 


WAT DOET EEN VIDEO EDIT STAGIAIR(E)?

Als stagiair(e) video edit ben je een volwaardig lid van het productieteam. Je werkt samen met de beste YouTube editors van Nederland op verschillende projecten. Geen koffie-haal stage, maar een deep dive in de hele Adobe Suite, en de mogelijkheid om video’s te editten die mogelijk miljoenen keren bekeken worden. Naast editten in Adobe Premiere, werk je in After Effects en Photoshop en design je grafische elementen en effecten om toe te voegen aan de video’s. Benieuwd naar ons werk? Neem een kijkje naar de video's die wij hebben geproduceerd via ons YouTube-kanaal!


WAT HEBBEN WE NODIG?

Wij zoeken een enthousiaste selfstarter die van aanpakken weet. Je bent verzot op video en bent van jongs af aan al degene die de vakantievideo’s in elkaar klust. Je durft je ideeën te bespreken en door te voeren, je bent origineel en voegt door je edit creativiteit, humor en verhaal toe aan de gedraaide footage. Als je iets niet weet, google je het en kom je er meestal wel uit. Zo heb je het meeste geleerd, maar je bent nu op zoek naar een plek waar je dat allemaal in een professionele situatie mag uitproberen (en verder kan leren van onze professionals!).


Daarnaast:

 • Je bent ervaren met Adobe Premiere en hebt hier al menig edit in gemaakt.
 • Het is een pré als je ervaring hebt met Adobe After Effects en Photoshop.
 • Je bent bekend met het YouTube gaming landschap (nationaal en/of internationaal).
 • Je vindt het geen probleem om naar Amsterdam reizen.
 • Je doet een relevante MBO, HBO of WO-studie in de richting video, multimedia, vormgeving of grafisch design.
 • Je bezit een gezonde dosis media-ambitie.
 • Je bent snel, creatief en je kunt intensief samenwerken in een gemotiveerd team.
 • Je houdt van gezelligheid!
WAT HEEFT TEAM5PM TE BIEDEN?
 • Wij bieden je een superfijne stageplek met enorm veel zelfstandigheid en verantwoordelijkheid.
 • Werken op topniveau en voor een miljoenen publiek.
 • Je bouwt professionele ervaring op bij een nieuw bureau en wordt begeleid door echte experts.
 • Ons pand zit in hartje Amsterdam en is dus goed bereikbaar met het openbaar vervoer (of de fiets!).
 • Geen koffie-haal-stage dus, maar een echte meewerk stage met genoeg ruimte voor lol.
 • Elke dag een lekkere lunch!
 • En een goede beloning voor uitmuntend werk, logisch!

Vereisten

IN HET KORT

Bij: Team5pm
Vanaf: per direct
Duur: minimaal 3 maanden, graag meer
Voor: 32/40 uur per week
Soort stage: Video / Multimedia / Grafische vormgeving
Opleidingsniveau: MBO/HBO/WO
Vergoeding: €300 bruto bij fulltime stage
Afstudeeropdracht: Mogelijk