Skip to content

Video Editor (Dutch)

Nederland, Noord-Holland, AmsterdamPost Production

Functieomschrijving

Lijkt het je tof om voor heel uiteenlopende internationale klanten aan de slag te gaan? Wil je meer inhoudelijk betrokken zijn bij de projecten waarvoor jij gaat editen? Heb je zin om onderdeel te worden van een ambitieus team dat veel kennis uitwisselt? 


En....ben jij gewoon een steengoede editor? 

Ja? Dan moeten wij elkaar snel leren kennen!


Video Editor bij Team5pm

Als Video Editor bij Team5pm word je in een vroeg stadium bij een productie betrokken. Tijdens het project werk je nauw samen met onze producers, creatives en andere editors. Al vanaf de eerste kick-off meeting ben jij op de hoogte. Buiten het daadwerkelijke editen zelf, bewaak je de voortgang en communiceer je hierover met je team. Bij opdrachtgevers met wie wij een langetermijnrelatie hebben, krijg je inzicht in hoe goed je edits presteren. Hoe scoorde de video? Welke thumbnail werkte goed? Je edit voor uiteenlopende klanten. Denk bijvoorbeeld aan kijkersvragen over de PlayStation 5, een uitlegvideo over motorolie, een video voor kinderen waarin breuken worden uitgelegd en bluf tips voor een potje poker.


Hello! We’re #team5pm

YouTube is hét snelst groeiende marketingkanaal. In 2018 is Team5pm opgericht als het eerste full-service YouTube Agency. Door jarenlange ervaring en het gebruik van data en research weten wij hoe YouTube werkt, én hoe we dit het beste kunnen inzetten voor onze klanten. Van strategie tot contentcreatie: we helpen onze klanten aan succes in elke fase van de videofunnel. Lees hier alles over Team5pm, onze (inter)nationale klanten en je geweldige nieuwe collega’s!


Team Post Production

Het team Post Production draagt tijdens de laatste fase van het productieproces de verantwoordelijkheid om tot het best mogelijke resultaat te komen voor onze opdrachtgevers. De editors zijn hierbij verantwoordelijk voor de bewerking van het videomateriaal. We maken unieke How-To- en Entertainment- content van nieuw geschoten materiaal. Ook maken we van archiefmateriaal nieuwe, toffe video’s. De editors zitten in een open office bij elkaar en kijken regelmatig bij elkaar mee om tot het beste resultaat te komen. Wekelijks is er een editors meeting waarin kennis wordt gedeeld, best practices worden besproken en tips & tricks onder de aandacht worden gebracht.


Waar zijn wij naar op zoek?

Jij als onze ideale Video Editor…

➤ Weet hoe je met beelden een verhaal vertelt;

➤ Weet de aandacht vast te houden, door op het juiste ritme en tempo te monteren;

➤ Durft je ideeën te bespreken en voegt met je creativiteit en humor waarde toe aan de gedraaide footage;

➤ Hebt ruime ervaring met Adobe Premiere en bent bekend met de huidige edit-stijl op YouTube, of andere online platformen;

➤ Hebt naast montage vaardigheden ook een goede basis in Adobe Photoshop en Adobe After Effects;

➤ Bent 40 uur per week beschikbaar;

➤ Bent in een notendop: origineel, creatief en communicatief!

Vereisten

Wat krijg je daarvoor terug?

Een baan bij een no-nonsense YouTube agency. We houden niet zo van gedoe, wel van eigen initiatief en verantwoordelijkheid. Ook van veel proberen en snel leren. We drinken graag een drankje aan onze bar. We houden niet van stilstand, maar staan wel graag stil bij onze successen.

We geloven dat het succes van Team5pm direct afhankelijk is van jouw ontwikkeling. Omdat je lange termijn betrokken bent bij projecten, is er veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling. Je krijgt de kans om je te ontwikkelen en meer te leren door samen te kijken waar je nog in wilt groeien. Er is veel ruimte voor feedback en persoonlijke groei. Ontwikkeling is bij ons niet vrijblijvend: we verwachten dat je zin hebt om stappen te maken.

of

Perks on perks on perks!

1. Je mentaal goed voelen

Ons People & Culture Team investeert in mentaal welzijn! Maak gebruik van OpenUp en doe mee aan waardevolle trainingen.

2. Leren én groeien

Continue aandacht voor persoonlijke ontwikkeling door cursussen, trainingen en sprekers. Eigen suggesties zijn altijd welkom!

3. Gezelligheid

We ontspannen met elkaar. Met legendarische theme parties, borrels met onze onmisbare rookmachine en gezellige weekendjes weg.

4. Lunch, snacks & borrels

Een goed gevulde koelkast, healthy snacks en vergeet onze office-bar niet; met eigen Team5pm biertjes.

5. Starbucks á la Team5pm

Voor al je amsterdam-approved havercappu's ;-)

6. Sparen voor later

Per direct 2% opbouw over brutoloon bij BrandNewDay. Verhoog dit percentage als je wil!

7. Go abroad!

Ontdek de wereld met Team5pm. Werk bijvoorbeeld bij ons kantoor in Kaapstad!

8. Coole gadgets

Wij zorgen dat jij jouw werk goed kan uitvoeren, daar is een Macbook onderdeel van.

9. Wij betalen jouw belletjes

Abonnementskosten kunnen gedeclareerd worden tot een bedrag van €50,- (netto) per maand.

10. Onbeperkt vakantie

Neem zo veel vakantie op, als je nodig hebt. Wij vertrouwen op ieders eigen verantwoordelijkheid.

11. Home is where the office is

Ga met plezier naar je werk. Ons kantoor is een fijne plek waar je jezelf kan zijn.

12. Van A naar B

Wij zorgen dat je naar kantoor kunt komen; middels een Swapfiets, ov of een nieuw paar sneakers.