Skip to content

Productie Stagiair(e)

Amsterdam, Noord-Holland, NederlandStages

Functieomschrijving

Altijd op tijd? Oog voor details? Denk je overal aan? Ben jij een echte aanpakker? Regel jij altijd alles voor je vakantie, familiedag of feestje met vrienden? Dan ben jij een perfecte producer in de dop. Als je daarnaast ook nog eens houdt van video, veel naar YouTube kijkt of hebt gekeken en wil werken in een fris jong team in het hartje van Amsterdam, ben je bij Team5pm aan het goede adres voor je stage!


Wat doet een Productie Stagiair(e)?

Als Productie Stagiair(e) ben je een volwaardig lid van het productieteam van Team5pm. Je werkt samen met de producer op het project met als doel een vlekkeloze productie. Zowel in de voorbereiding als op de draaidag. Je maakt planningen en callsheets waarin alle informatie staat voor de draaidag. Je regelt props en andere benodigdheden voor de draaidag en denkt probleemoplossend mee met de content directors om op een zo effectieve manier de productie te kunnen draaien.


Wil je zien hoe het eraan toegaat tijdens onze producties? Bekijk de Behind The Scenes van De Knop! 👇

Hello! We're #Team5pm

Team5pm is dé strategische videopartner voor merken en uitgevers. Door het aanbieden van in-house strategie, content creatie, paid en organische distributie en onderzoek - allemaal gebaseerd op data - is het doel om te innoveren hoe bedrijven video gebruiken. Met kantoren in Amsterdam, Kaapstad en Stockholm heeft ons team van meer dan 100 video-experts een wereldwijd netwerk met nationale en internationale klanten zoals Prime Video, Unilever, Volkswagen en PlayStation. Onze videocases hebben prijzen gewonnen van (inter)nationale awardshows, zoals The Webby Awards, The Global Search Awards en The European Video Awards.


Bekijk hier onze Teamguide om te zien hoe wij tegen werk aankijken!

Team5pm is een werkgever die gelijke kansen biedt. We vieren diversiteit en zetten ons in voor een inclusieve omgeving voor alle collega's. We willen dat iedereen zich prettig voelt en zichzelf kan zijn en zich kan uiten zoals hij of zij dat wil. En dat natuurlijk op een manier die anderen niet schaadt. Wij geloven dat iedereen in ons team bijdraagt aan een cultuur waarin dit de norm is, en wij zetten ons allemaal in voor dit doel.


Wie zoeken wij?

Om onze nieuwe teamgenoot te worden, moet je van aanpakken weten. Je bent een enthousiaste student en hebt affiniteit met media en video. Je hebt je zaken graag goed op orde en als je iets niet weet, zoek je het uit totdat je een antwoord hebt. Je denkt probleemoplossend mee met het hele team en houdt van een flinke dosis gezelligheid. Je bent proactief, weet deadlines goed voor te bereiden en krijgt het team hierin mee.


Daarnaast:

➤ Je doet een relevante MBO, HBO of WO-studie;

➤ Je vindt het geen probleem om naar Amsterdam reizen;

➤ Spreek en schrijf je zowel Nederlands als Engels;

➤ Hebt een hoge kwaliteitsstandaard;

➤ Je bezit een gezonde dosis media-ambitie;

➤ Je bent snel, actief en je kunt intensief samenwerken in een gemotiveerd team;

➤ Je houdt van gezelligheid!


Stage lopen bij Team5pm


Benieuwd naar ons gave kantoor? Bekijk dan de office tour op onze Instagram! 👇


Vereisten

Wat heeft Team5pm te bieden?

Wij bieden je een superfijne stageplek met enorm veel zelfstandigheid en verantwoordelijkheid. Je bouwt professionele ervaring op bij een nieuw bureau met veel ruimte voor eigen inbreng. Het is dus echt geen koffie-haal-stage, maar een echte meewerk stage met genoeg ruimte voor plezier en toffe projecten.

Ons pand zit in hartje Amsterdam en is dus goed bereikbaar met het openbaar vervoer (of de fiets!). Ook is er elke dag een lekkere lunch en er zijn elke week gezellige (vrijdagmiddag)borrels! Met natuurlijk heel veel toffe collega's!


Werken bij Team5pm
Het is geen toeval dat onze naam begint met 'team'. We zouden nergens zijn zonder jou, onze getalenteerde specialist. Jij bent de de basis voor alles wat we doen. Wij willen jou helpen de beste versie van jezelf te worden. En je kunt alleen jouw beste versie zijn, als je jezelf kunt zijn.

Dit betekent dat we werken op basis van deze 5 'core values':Deze principes combineren met innovatieve methoden, de coolste klanten en af en toe plezier is waar het bij Team5pm om draait.


In het kort

➤ Bij: Team5pm;

➤ Per april of augustus 2024;

➤ Duur: 3 tot 6 maanden;

➤ Soort stage: Productie;

➤ Opleidingsniveau: MBO/HBO/WO;

➤ Vergoeding: €400 bruto bij fulltime stage en een deel van de perks;

➤ Meewerkstage.

of