Skip to content

Visual Designer Stagiair(e)

Amsterdam, Noord-Holland, NederlandStages

Functieomschrijving

Vind jij het tof om ervaring op te doen bij hét YouTube bureau van Nederland? En om begeleiding te krijgen van echte YouTube experts? Ben je een goede vormgever die ons kan helpen bij het vormgeven van onze website en bij andere marketinguitingen? Of vind je het leuk om jouw werk ook toe te passen in thumbnails en eindkaarten op YouTube? Ben jij een echte teamplayer? Ja? Check!


Wat doet een Visual Designer Stagiair(e)?

Als Visual Designer stagiair(e) word je een volwaardig lid van het creatieve team en je ondersteunt bij het vormgeven van onze website, de huisstijl en bij andere marketinguitingen. Je helpt mee aan de zichtbaarheid van Team5pm en je ontwikkelt en verbetert de vormgeving van templates, pitches en presentaties voor onze klanten. Daarnaast ontwikkel je beeld voor onze social media platformen zoals Instagram, Facebook, Twitter en LinkedIn, maar je ondersteunt ook bij de ontwikkeling van thumbnails, eindkaarten en andere uitingen voor de YouTube-kanalen van onze klanten. Maar, je kunt én wil meer!


Hello! We're #Team5pm

Team5pm is dé strategische videopartner voor merken en uitgevers. Door het aanbieden van in-house strategie, content creatie, paid en organische distributie en onderzoek - allemaal gebaseerd op data - is het doel om te innoveren hoe bedrijven video gebruiken. Met kantoren in Amsterdam, Kaapstad en Stockholm heeft ons team van meer dan 100 video-experts een wereldwijd netwerk met nationale en internationale klanten zoals Prime Video, Unilever, Volkswagen en PlayStation. Onze videocases hebben prijzen gewonnen van (inter)nationale awardshows, zoals The Webby Awards, The Global Search Awards en The European Video Awards.


Bekijk hier onze Teamguide om te zien hoe wij tegen werk aankijken!


Team5pm is een werkgever die gelijke kansen biedt. We vieren diversiteit en zetten ons in voor een inclusieve omgeving voor alle collega's. We willen dat iedereen zich prettig voelt en zichzelf kan zijn en zich kan uiten zoals hij of zij dat wil. En dat natuurlijk op een manier die anderen niet schaadt. Wij geloven dat iedereen in ons team bijdraagt aan een cultuur waarin dit de norm is, en wij zetten ons allemaal in voor dit doel.

Team Marketing

Het is de verantwoordelijkheid van het marketingteam om de expertrol als dé YouTube Agency te claimen. Ze zijn in de breedste zin verantwoordelijk voor de opbouw en het verder uitbouwen van het merk Team5pm. Daarbij richten ze zich enerzijds op het bereiken van potentiële nieuwe klanten. Denk aan: hoe zorg je bijvoorbeeld dat we de aandacht trekken van de marketing manager van dat internationale automerk? Anderzijds probeert het marketingteam om Team5pm onder de aandacht te brengen bij potentiële nieuwe collega’s: hoe zorgen we dat getalenteerde mensen bij ons komen werken? Meer weten over team marketing? Check onze blog 'meet the marketing team'!


Jij als onze ideale Visual Design Stagiair(e)...

➤ Je bent een enthousiaste 3e of 4e jaars student en weet precies wat je wil (en kunt);

➤ Je bent creatief en ademt beeld en vormgeving;

➤ Je schakelt snel tussen bedenken, maken en publishen;

➤ Je houdt van ondernemen en ziet constant nieuwe kansen;

➤ Je ondersteunt en denkt mee over de huisstijl, de opmaak en stijl van presentaties;

➤ Je bent proactief en weet deadlines goed voor te bereiden en dit over te brengen aan het team (maar vindt het ook leuk om van ons te leren).


Daarnaast:

➤ Zijn Adobe-programma’s als Photoshop, Indesign en Première Pro je niet vreemd;

➤ Woon je in Amsterdam of kan je easy naar Amsterdam reizen;

➤ Doe je een relevante MBO, HBO of WO-studie in de richting vormgeving of grafisch design en zit je in je 3e of 4e jaar;

➤ Bezit je een gezonde dosis media-ambitie;

➤ Ben je fulltime beschikbaar;

➤ Heb je er vooral heel veel zin in!


Stage lopen bij Team5pm


Benieuwd naar ons gave kantoor? Bekijk dan de office tour op onze Instagram! 👇

Vereisten

Wat heeft Team5pm te bieden?

Wij bieden je een superfijne stageplek met enorm veel zelfstandigheid en verantwoordelijkheid. Je bouwt professionele ervaring op bij een nieuw bureau met veel ruimte voor eigen inbreng. Het is dus echt geen koffie-haal-stage, maar een echte meewerk stage met genoeg ruimte voor plezier en toffe projecten.

Ons pand zit in hartje Amsterdam en is dus goed bereikbaar met het openbaar vervoer (of de fiets!). Ook is er elke dag een lekkere lunch en er zijn elke week gezellige (vrijdagmiddag)borrels! Met natuurlijk heel veel toffe collega's!


Werken bij Team5pm
Het is geen toeval dat onze naam begint met 'team'. We zouden nergens zijn zonder jou, onze getalenteerde specialist. Jij bent de de basis voor alles wat we doen. Wij willen jou helpen de beste versie van jezelf te worden. En je kunt alleen jouw beste versie zijn, als je jezelf kunt zijn.


Dit betekent dat we werken op basis van deze 5 'core values':Deze principes combineren met innovatieve methoden, de coolste klanten en af en toe plezier is waar het bij Team5pm om draait.

In het kort

➤ Bij: Team5pm;

➤ Per direct;

➤ Duur: 5 tot 6 maanden;

➤ Voor: 32/40 uur per week;

➤ Soort stage: Video / Multimedia / Grafische vormgeving;

➤ Opleidingsniveau: MBO/HBO/WO;

➤ Vergoeding: €300 bruto bij fulltime stage en een deel van de perks;

➤ Afstudeeropdracht: Mogelijk.

of