Skip to content

YouTube Advertising Specialist

Nederland, Noord-Holland, AmsterdamAdvertising

Functieomschrijving

Voel jij je vaak maar een kleine radar in een grote, gelaagde organisatie? Wil je stappen maken, maar is daar uiteindelijk maar weinig ruimte voor? Mis je gevoel bij een klant omdat je niet van begin tot eind betrokken bent? En oja...ben jij gewoon heel goed in advertising (geen must, wel een pré)! Ja? Dan moeten wij elkaar snel leren kennen!


Advertising Specialist bij Team5pm

Onze Advertising Specialist zit samen met een strateeg bij onze klant aan tafel om als inhoudelijke expert vanaf het begin af aan mee te denken over de advertentiemogelijkheden. Samen met het team voer je vervolgens de campagne uit en monitor je de voortgang. Je hebt direct contact met de klant over de voortgang en kunt hierbij sparren over nieuwe ideeën. Wij geloven erin dat jij juist door dit directe overleg met de klant - zonder tussenkomst van consultants - de meest passende campagne kunt maken.

Hello! We’re #team5pm

YouTube is hét snelst groeiende marketingkanaal. In 2018 is Team5pm opgericht als het eerste full-service YouTube Agency. Door jarenlange ervaring en het gebruik van data en research weten wij hoe YouTube werkt, én hoe we dit het beste kunnen inzetten voor onze klanten. Van strategie tot contentcreatie: we helpen onze klanten aan succes in elke fase van de videofunnel. Lees in onze TeamGuide alles over Team5pm, onze (inter)nationale klanten en je geweldige nieuwe collega’s!


Benieuwd naar ons gave kantoor? Bekijk dan de office tour op onze Instagram! 👇

Team Advertising

Het is een steady ontwikkeling dat een steeds groter gedeelte van de marketingbudgetten aan YouTube wordt besteed. Het team Advertising is binnen Team5pm van begin tot eind verantwoordelijk om dat budget zo effectief mogelijk in te zetten voor onze klanten. Het is een overzichtelijk team, met veel ruimte voor eigen input en korte beslislijnen.

Waar zijn wij naar op zoek?

  • Jij werkt nu al zo’n drie jaar bij een bureau en weet dan ook prima wat erbij komt kijken om een goede campagne van begin tot einde uit te voeren.

  • Ervaring met performance marketing en/of andere social platformen is een pre.

  • Je weet de voortgang van een project in de gaten te houden en te schakelen wanneer de omstandigheden veranderen

  • Je bent doelgericht en streeft succes na

  • Je weet je te verplaatsen in de wereld van de klant en je komt met ideeën die in hun strategie passen.

Wat krijg je daarvoor terug?

  • Een baan bij een no-nonsense YouTube agency.

  • We houden niet zo van gedoe, wel van eigen initiatief en verantwoordelijkheid. Ook van veel proberen en snel leren.

  • We drinken graag een drankje aan onze bar.

  • We houden niet van stilstand, maar staan wel graag stil bij onze successen.


We geloven dat het succes van Team5pm direct afhankelijk is van jouw ontwikkeling. Ontwikkeling schuift bij ons niet van de agenda, maar is ook niet vrijblijvend: we verwachten dat je zin hebt om stappen te maken. Dit betekent ook dat je af en toe een stap moet maken die misschien wel spannend voelt. Zoals reageren op deze vacature?

Vereisten

Voorwaarden

We zorgen dat jij krijgt wat je nodig hebt om optimaal te presteren! En hierbij kijken we verder dan alleen een mooi salaris of een macbook. We willen ook dat je genoeg vrije tijd hebt om te ontspannen en weer kan opladen. Hierbij geven we iedereen veel eigen verantwoordelijkheid. Bekijk hier onze Teamguide om te zien hoe wij tegen werk aankijken!

of