Skip to content

Marketing Researcher

Amsterdam, Noord-Holland, NederlandLabs

Functieomschrijving

Wil je onderzoek en data inzetten om succes op videoplatformen, zoals YouTube en TikTok, te voorspellen, meten en optimaliseren? Lijkt het je tof om onderzoeken uit te voeren voor grote nationale en internationale merken en bij te dragen aan de groei van onze onderzoekstak? En heb je enkele jaren relevante werkervaring met onderzoek? Dan ben jij misschien onze nieuwe Marketing Researcher!


Marketing Researcher bij Team5pm

Team5pm Labs, de onderzoekstak binnen Team5pm, helpt merken, adverteerders en uitgevers om de effectiviteit van hun videocontent, zoals YouTube-en TikTok-video’s, te meten, te voorspellen en te optimaliseren. Dit doen we door verschillende type onderzoek te doen, zoals effectmetingen, video pretests en kijkersonderzoeken. Het belangrijkste doel is om data om te zetten in concrete adviezen waardoor de videocontent van onze klanten nog beter gaat presteren. Als Marketing Researcher ben jij van begin tot eind verantwoordelijk voor deze onderzoeken: van het verzamelen en analyseren van de data, analyse en rapportage, het opstellen van adviezen en het presenteren van de bevindingen aan de klant. In deze rol werk je nauw samen met onze video strategen, channel owners en advertising specialisten. Ook krijg je de unieke kans om mee te werken aan de ontwikkeling van onze onderzoekstak: jij spot commerciële kansen bij klanten, optimaliseert huidige producten en ontwikkelt nieuwe producten. Kortom, jij vindt het leuk om proactief mee te denken over de groeimogelijkheden van onze onderzoekstak.


Waar zijn wij naar op zoek?

➤ Je hebt minimaal twee jaar relevante werkervaring met onderzoek, bij voorkeur op het gebied van media- en communicatieonderzoek;

➤ Je weet hoe je data met SPSS, R of Excel data kunt analyseren;

➤ Je bent leergierig en proactief;

➤ Je weet hoe je inzichten uit de data op een duidelijke, overtuigende manier omzet naar een helder adviesrapport;

➤ Je werkt graag samen met anderen. Zowel intern met collega’s als voor externe klanten;

➤ Je hebt oog voor detail en komt graag met vernieuwende oplossingen;

➤ Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal goed;

➤ Het lijkt je leuk om in een klein team veel te leren en mee te groeien!


Wat bieden wij?

➤ Een gezellige en vrije werksfeer;

➤ De mogelijkheid jezelf te ontwikkelen tot een specialist op het gebied van data, video en onderzoek;

➤ Veel klantcontact en productontwikkeling binnen een snel groeiend bedrijf;

➤ Elke dag gratis lunch;

➤ Een leuk team;

➤ Veel ruimte voor feedback en persoonlijke groei;

➤ En leuke vrijdagmiddagborrels!

Lijkt dit jou wat? Dan vertellen we graag iets meer over de voordelen van Team5pm!

Werken bij Team5pm

Het is geen toeval dat onze naam begint met 'team'. We zouden nergens zijn zonder jou, onze getalenteerde specialist. Jij bent de basis voor alles wat we doen. Wij willen jou helpen de beste versie van jezelf te worden. En je kunt alleen jouw beste versie zijn, als je jezelf kunt zijn.

Dit betekent dat we werken op basis van deze 5 'core values':


Deze principes combineren met innovatieve methoden, de coolste klanten en af en toe plezier is waar het bij Team5pm om draait. Bekijk hier onze Teamguide om te zien hoe wij tegen werk aankijken!


Vereisten

.

of